BK Heimdal på togt til Amager, 3 point SKAL på kontoen

BK Heimdal på togt til Amager, 3 point SKAL på kontoen

Heimdals 1.Herrer fortsætter ufortrødent mod Serie 2, og efter en kæmpesejr over Politiets IF på 11-0, står ØKF nu for døren, og det sker på udebane, på Kløvermarkens kunstgræsbane i morgen lørdag kl. 13:00.

Lørdagens modstander ØKF – Øresundskollegiets fodboldklub – Stiftet i 1997. De ligger pt. på en 5.plads i serie 3, og har efter 9 kampe, 5 sejre og 4 nederlag. Sidste sæsons 2 opgør endte med 2 store sejre til Heimdal på 4-1 og 8-0. Så vi må tage favoritværdigheden på vores skuldrer.
Det er et BK Heimdal hold der kommer med stor selvtillid, og det er endnu en nøglekamp for holdet. Et nederlag vil give Rikken blod på tanden forud for deres vigtige kamp mod Amalie, så derfor skal det være et yderst koncentreret og fokuseret Heimdal-hold der løber på banen. Cheftræner Casper Christensen, giver endnu engang et par ord med på vejen, “Det er vigtigt at vi til stadighed ikke går på banen og er alt for selvtilfredse. Jeg vil se sultne spillere, for de ved hvor meget en sejr kan tælle. Der er ingen lette kampe, og selvom vi vinder 11-0 over Politiets så er det ikke dem der er dårlige men os der virkelig er gode, og det skal vi fortsætte med at være. Vi har et par fravær til kampen, men truppen har så stor kvalitet at vi har gode folk i 2. række, så de skal ud og gribe chancen. Vi skal have 3 point, og i følge DMI, lover de blæst og masser af regn, så jeg forudser en meget uskøn kamp, og hvor jeg håber at tilfældighederne er på vores side.”
Flg. 14 spillere er udtaget til kampen:
Thomas Grandjean – må
Simon Holm – fo
Jeppe Mieritz – fo
Fredrik Nielsen – fo
Christian Gyrsting – fo
Martin Teglman – fo
Rune Nielsen – mi
Sebastian Seeger – mi
Thomas Faartoft – mi
Morten Lauritsen – mi
Tommy Nielsen – mi
Lars Tofte – an
Rasmus Agerskov an
Ebbe Nygaard – an
En meget spændende trup med flere nye navne.
Så kom ud og støt de grønblusede på Kløvermarkens bane nr. 11 i morgen kl. 13:00, hvor Sebastian H. Bay Pihl fløjter op til en meget vigtig kamp.

God kamp & Vel mødt