‘Tryllerik’ på inspirerende besøg i Heimdal

Den tidligere landsholdsspiller, toptræner og tv-kommentator mm. Erik Rasmussen besøgte onsdag aften BK Heimdal ved et spændende arrangement, som både han og

Erik Rasmussen var imponeret over dameholdet, som han trænede onsdag aften.
Erik Rasmussen var imponeret over Heimdals damehold, som han trænede onsdag aften.

klubben fik meget ud af.

Aftenens startede med, at Erik Rasmussen trænede klubbens damehold, som var mødt talstærk op og fik en snært af hans teknisk baserede fodboldfilosofi.

Spændende og lærerigt  for de mange spillere, men også for ‘Tryllerik’ – et navn han i sin tid blev kendt under pga. sin tekniske kunnen på banen.

At se en så seriøs træning og så mange engagerede spillere på et seniorhold, hvor ingen er i nærheden af at få penge for at spille:

– Sådan var det ikke foregået på et herrehold, lød hans kommentar, da han efterfølgende startede sit foredrag i klubhuset om sin humanitære organisation FANT, der gennem oprettelse af idrætsforeninger i Sierra Leone forsøger at skabe udvikling og forandring i landet.

Mindre imponeret var han over Heimdals tekniske kunnen, da projektor, computer og højtalere ikke rigtigt ville spille sammen, men til lyden af 40 heimdaleres gratis aftensmads-smasken, lykkedes det til sidst at komme i gang.

Herefter fortalte Erik Rasmussen om den spændende organisation, som han startede i 2012, og han viste både sjove som barske klip undervejs fra det tidligere borgerkrigshærgede land.

Klubben gav lasagne til de fremmødte, som var mødt op til det spændende foredrag.
Klubben gav lasagne til de fremmødte, som var mødt op til det spændende foredrag.

– De er så glade, selvom de ingen ting har, sagde Erik Rasmussen og fortalte, hvordan mange tusinde mennesker på tværs af samfundslag, kultur, køn og religion nu mødes om deres fælles passion for fodbold i FANT’s idrætsforeninger i Sierra Leone.

Foredraget vakte stor interesse fra de fremmødte spillere, som spurgte yderligere ind til organisationens arbejde, og mange meldte sig desuden til at støtte FANT, hvilket koster 200 kr. om året.

BK Heimdal kan kun opfordre andre medlemmer til at støtte det gode projekt, og husk meget gerne at skrive i indmeldelsens kommentarfelt, at I spiller i Heimdal.

For at skaffe medlemmer har FANT nemlig et ‘battle’-koncept, hvor fodboldklubber dyster om at skaffe flest medlemmer, og klubben, der vinder, får mulighed for at sende to spillere/trænere en tur til Sierra Leone som præmie.

Her kommer de så ned i projektet og skal i en kortere periode arbejde med FANT’s foreninger og ansatte.

Du kan læse mere om FANT på linket her https://fant.dk

Spillere, der meldte sig ind i FANT, fik også Erik Rasmussens bog 'Tilgiv mig' inkl. forfattersignatur - enkelte kunne dog ikke nøjes med dét :-)
Spillere, der meldte sig ind i FANT, fik også Erik Rasmussens bog ‘Tilgiv mig’ inkl. forfattersignatur – enkelte kunne dog ikke nøjes med dét 🙂

 

 

BK Heimdal vil gerne slutte med at sige tak til Erik Rasmussen for både træning og foredrag samt til spiller Marie Falck for idéen til det fine arrangement.