Agnes gør Hjalte kunsten efter

FC Damsø – Bk Heimdal, lørdag den 24. aug., 0-2
2. kamp i sæsonen for dame 1 bød på et møde med FC Damsø. Kampen blev spillet på nok verdens mindste 11-mands bane, delvist tildækket af grus, og med højt græs fyldt med tidsler og brændenælder omkring banen. Dette viste sig at sætte sit præg på kampen, da vores spil med lange stikninger i dybden ikke passede så godt til banens størrelse. Desuden var det svært at bevare tempoet i spillet, da det ofte blev afbrudt når bolden skulle hentes i det høje buskads.
I 1. halvleg havde vi egentlig meget godt styr på spillet, og det var også her, at begge mål blev scoret, begge ved dødboldssituationer. Første mål kom da Britt, nærmest bevidst, sparker et frispark på overliggeren og Paw, der er hjemvendt efter et år i udlandet, følger op og header bolden ind. Det andet mål hører til et af de sjældne, da Agnes med venstrebenet skruer bolden i mål, direkte fra hjørne – superflot!
2. halvleg var lidt mere rodet og uorganiseret fra vores side, men vi formår at holde Damsø fra de helt store chancer. Damsø havde gennem kampen ikke så meget at byde på. De havde dog èn stor chance, hvor de fik afsluttet flat tæt på mål, men som vores målmand Helene, der heldigvis har valgt at hjælpe os på målmandsposten indtil vi finder en ny, på flotteste vis reddede.
Kampen bar præg af den lille bane, og vi havde tydeligvis problemer med at tilpasse vores spil dertil. Vi formåede dog at score et par kasser og forhindre modstanderne i at gøre det samme, hvilket jo resulterer i 3 point og vores anden sejr i sæsonens indtil videre to kampe.