Endelig kom dagen!!!

Lørdag formiddag skulle Dame 2 endelig give den gas i Serie 1 på kunstgrønsværen i Fælledparken. Jannick og Michael havde endda trukket et par kaniner op af hatten for at gøre dagen mere speciel, så der var comeback til Sisse, Louie og Sarah Høhne.

Dagens formstærke og fantastiske hold bestod af:
Helene, Trine, Sarah Høhne, Sisse, Mille, Line Munch, Louie, Buus, Asta, Line Lilholm, Katja, Verena og Ida Tümmler

Ved pausen førte Heimdal 2-1 efter en flot velspillet 1. halvleg, hvor vi kom frem til en masse chancer, som vi desværre ikke formåede at banke i netmaskerne (selv dommeren mente, at han kunne have scoret på en af Line Lilholms store afbrændere). Kun Asta var træfsikker nok og fik scoret 2 flotte mål.

Heimdal fortsatte sit flotte spil i store dele af 2. halvleg. Selvom benene begynde at blive trætte i slutningen af kampen, formåede vi at holde ØFK fra chancer og selv score 2 mål (begge mål sat ind af Ida Tümmler). Kampen endte 4-1 til Heimdal, og Dame 2 er p.t. ubesejrede i Serie 1 (dog kun spillet en kamp, men hva fa’en?)

Et kæmpe stort tak for støtten skal lyde til Helena, Marie og Sine (måske andre, men kan desværre ikke lige huske jeres navne ), samt de to kommende Heimdal-spillere Elin og Vilma.

Kampens spiller blev Buus, som derfor fik æren af at skrive dette referat.