Ærgerligt nederlag til Dame 3

Dame 3 mødte mandag aften Østerbro og skulle forsøge at følge op på sejren fra første turneringskamp. Der var desværre et par sygdomsafbud på dagen, men der blev indkaldt forstærkning fra de berømte soccer moms, så 13 Heimdal-spillere endte med at være klar til kamp. Startopstillingen var Helene – Signe, Naja, Kristine, Nanna-Verena, Mette, Simone, Anita – Inga, Rømer og ude startede Sofie og Jæger

Første halvleg startede med et rigtig flot gennemspillet Heimdal-angreb, desværre var den sidste aflevering ikke helt præcist nok. Første halvleg fortsatte med flotte Heimdal-kombinationer, og især Verena og Anita kom flot igennem på kanterne. Der var dog store perioder af første halvleg, hvor vi var meget pressede og havde svært ved at få bolden væk. Første halvleg bød ikke på de helt store chancer, så stillingen ved pausen var 0-0.

I pausen blev der snakket om at vi skulle ramme hinanden lidt bedre end vi havde gjort i de første 45 minutter og ellers bare fortsætte med at arbejde stenhårdt. Det hjalp og vi kom lidt længere frem på banen i starten af 2.halvleg, men desværre fik vi ikke scoret det vigtige første mål.

Østerbro ændrede deres taktik og forsøgte at forvirre os ved at stoppe spillet i op til 10min af gangen på grund af skader. Første gang var det som konsekvens af dårlig kondi, hvor deres spiller måtte lægge sig ned, indtil hun kunne trække vejret normalt igen. Da spillet blev genoptaget, var vi desværre ikke helt klar, og de fik scoret et dumt mål.

Østerbro fortsatte deres lidt usædvanlige taktik, da deres forsvarsspiller ikke var helt klar over, hvad et tysk skulderskub indebærer, og efter en længere flyvetur stødte hun sammen med deres egen målmand. Endnu engang var spillet stoppet i lang tid, og Heimdal-spillerne begyndte at blive lidt utålmodige for at komme ind i tørvejr. Denne gang var det dog mest dem selv, der blev forvirrede og en af deres spillere samler bolden op ude ved sidelinjen, selvom bolden ikke var vinket ude. Endelig blev der dømt et frispark til Heimdal, som vi dog ikke fik udnyttet. Vi fik lagt et godt pres de sidste 10 minutter, men det udlignende mål manglede – desværre.

Kampens spiller blev fortjent banens lille hidsigprop, Kristine, der gang på gang fik løbet angriberne fra Østerbro op, og forhindrede dem i at komme alene igennem. Mandag aften bød på regn, regn og mere regn så vi takker mange gange de tilskuere, der var dukket op. Næste kamp for dame 3 er på mandag ude mod VLI.