How-to-guide: Ekstra imponerende comebacks

How-to-guide: Ekstra imponerende comebacks

Indenfor fodboldverdenen findes der så mange kedelige og ordinære eksempler på comebacks. Når man endelig laver disse comebacks i kampene, hvorfor så ikke få det til at se ekstra godt ud, ved at følge denne lille manual, som herrernes førstehold tilsyneladende har haft liggende som godnatlæsning de sidste par dage inden kampen mod AIK Frderiksholm.

1) Sørg for at få at bygge en forventning op om en stor og overbevisende præstation, så et eventuelt dårligt resultat virker ekstra skuffende:

I ugen inden kampen havde træningen været oppe i det høje gear, så konkurrencen var stor op til at træner Casper Christensen skulle udtage holdet. At have så mange kvalificerede spillere at vælge imellem er naturligvis en ønskeposition at være i som træner, og på spillersiden betyder den øgede konkurrence at spillerne bliver endnu skarpere. Forventningen efter den gode træningsuge, seks sejre i træk og udsigten til at skulle møde et midterhold i rækken, var derfor en klar sejr.

2) Skab et virkeligt dårligt udgangspunkt ved at komme hurtigt bagud – helst med et par mål:

Efter et kvarters spil, hvor Heimdal havde domineret kampen, så stod der alligevel 2-0 til AIK Frederiksholm, som effektivt havde udnyttet et par store forsvarsblundere. Heimdal var endda heldige ikke at være bagud med mere, da AIKs blonde forsvarskæmpe havde jernet et dommedagshug af et frispark lige forbi mål. Vi priser os lykkelige for at han hverken ramte muren eller målet, for det skud var……hårdt. Heldigvis virkede tilskuerne mere rystede end spillerne på banen, som bevarede deres “coolness” og spilovertag og det var kun et spørgsmål om tid før Heimdal ville få omsat deres store spilovertag til mål.

3) Skab lidt “suspense” og tænd håb om en imponerende comebacksejr – og kom derefter  hurtigt bagud igen med et par mål. Helst krydret med et par store afbrændere fra egen side:

Igen fulgte Heimdal gameplanen for et ekstra imponerende comeback ved først at udligne og – stik mod spil og chancer – at lukke AIK Frederiksholm ind i kampen igen og nok engang lade dem score to mål i rap. Det gjorde det bestemt ikke bedre at det sidste mål blev scoret på hovedstød af modstanderens sympatiske Ian Rush-look-a-like, som havde flere år på bagen end alle Heimdals nytilkomne spillere tilsammen. Lige inden målene havde Heimdal misset chancen for at komme i front ved at brænde to oplagte hovedstødschancer på meget kort afstand af målet.

4) Kværn videre med en energi og ukuelig tro på tingene, som modstanderen ikke kan matche:

På trods af dette tilbageslag, som fik tilskuere til at miste håbet og langsomt begynde at sive, så nægtede holdet at give op. Holdets gode fysiske form og dygtige boldomgang begyndte at skinne endnu tydeligere igennem og AIK Frederiksholm begyndte samtidig at virke langsommere og tungere. En storspillende Sebastian fortsatte de gode takter og var sammen især Rallemagic en evig trussel mod AIKs mål. Da Heimdal kom på 5-4 på mål af Sebastian brød jublen løs og da Rallemagic lukkede kampen med to mål til slutresultatet 7-4, så var AIK knækkede og et ekstra imponerende comeback fuldført til perfektion!

5) Sørg for at få en tydelig imponeret tilskuer til at skrive referatet fra kampen, så verden kan høre om præstationen:

Tjek. Imponerende indsats gutter! Når man kan vinde efter sådan et fantastisk comeback, så er der ikke nogen som kan stoppe os!

Startopstilling:

Christian Ebdahl

Mads Larsen – Bjarke – Frederik – Simon

Rune – Anders Ebdahl – Newroz- Sebastian

Ebnaldo –  Lars “engang krøller fra nakke til hofte” Tofte

 

Bænk:

Teglman – Faartoft – Rallemagic