5-2 sejr til Dame 2

5-2 sejr til Dame 2

I den anden kamp i sæsonen skulle dame 2 møde FC Nyhavn på kløvermarken. Det var en anderledes trup Heimdal stillede med end første kamp. Karina var tilbage efter et års ”barsel”, herudover var den nye spiller Camilla med, ligesom Agnes, Gryde, Resting og Marianne var nye i truppen.

Efter en kort opvarmning blev kampen fløjtet i gang, vi spillede en halvleg hvor koncentrationen manglede og vi aldrig blev helt klar – til trods for dette var det os der dominerede spillet. Vi kom bagud 0-1, men vi fik dog to mål sat ind i første halvleg. Det første mål scorede Marianne, og det andet Gryde på hovedstød. Ved pausen førte Heimdal 2-1. Der er ikke meget positivt, at sige om første halvleg udover føringen, så videre til 2. halvleg.

Her kom spillet bedre i gang, der kom mere præcision og fart på afleveringerne, og dette blev udnyttet til både 3-1, 4-1 og 5-1. Gryde scorede endnu et mål, denne gang på et godt langskud, som dykkede over Nyhavns målmand som blev fanget for langt ude. Det fjerde mål kom da Mille sparkede et frispark i muren, som Agnes fulgte op på ved at hamre bolden op i trekanten med venstre benet – bom 4-1. Agnes scorede yderligere et mål før FC Nyhavn fik pyntet på resultatet, kampen sluttede således 5-2.

Kampen endte 5-2, hvilket resulterede i holdets anden sejr i Serie 1 – så Dame 2 er p.t. stadig ubesejrede. Tak til publikum som trodsede det kedelige vejr, især tak til lille Albert.