2. holdet i målfest imod overklassen fra Hellerup

Fredag d.13 drog Heimdal til Gentofte hvor de skulle spille imod HIK, i en kamp hvor der var revanche til gode, efter sidste sæsons 3-1 nederlag.

Træner Jung havde haft god tid på arbejdet de sidste par dage, og i den forbindelse havde han en stor kampforberedelse at præsentere, ligesom han havde været godt i gang med tuschen på taktiktavlen, hvor der var adskillige pile udfor alle spillerne.
Især den centrale midtbane hvor Tommy og Stinus, med pile i alle retninger, begge fik besked på at være rene monstre på banen, og være over det hele.

Træner Jung gjorde desuden holdet opmærksom på HIKs anfører, som enten spillede med nr. 8, 9, 10 eller 11, og i sidste kamp havde lagt flere gode afleveringer, hvorfor det var vigtig at sidde tæt på ham.

Træneren måtte til dagens kamp se bort fra holdets normale anfører Morten Hansen, men havde til gengæld fået de to feriebørn Martin Wahlstrøm og Søren Grønbjerg retur.

På bænken ved siden af Træner Jung, startede Søren Grønbjerg og Rune Kaldau

Da holdet kom ud på banen, gik det hurtigt op for holdet at HIK’s hold ikke var det samme som sidst, hvorfor trænerens oplæg var ubrugeligt.
Heldigt for holdet havde dagens anfører skarpe øjne, og kunne konstatere at modstanderne ikke var ret gamle, det betyder naturligvis at de kan løbe meget. Og hurtigt.

Træner Jung var selv meget tilfreds efter at hans taktiske oplæg til kampen var leveret.

Under opvarmningen blev det også klart at HIK ikke stillede op med deres normale målmand, hvorfor Heimdal af træner Jung blev opfordret til at afslutte på hver chance og være klar til at følge en eventuel retur op.
Han benyttede også samme lejlighed til at fortælle at han har spillet Ynglinge-division, og at man skulle gå hårdt til sådan nogle 18-19årige. En besked som tændte et lys i øjnene på både Bjarke og Tommy.

Da kampen gik i gang var det derfor et Heimdalhold, der lagde et tungt pres, hvilket hurtigt udmøntede sig i nogle chancer, hvor HIKs målmand som ventet virkede alt andet end sikker.
Efter 5 minutters spil blev det således til 1-0, Lysbeck pressede en forsvarspiller til at spille bolden retur til målmanden, der kvitterede ved at sparke bolden ind på den fremadstormende Lysbeck, der derved scorede en klassisk havelåge, hvilket normalt ellers kun forekommer i Bordfoldbold.

Velvidende at de unge HIK’ere kunne rystes fortsatte Heimdal det høje pres, hvilket desværre betød at der opstod et hul imellem forsvar og midtbane. Dette udnyttede HIK ved først at forsøge udefra, i en situation hvor Skytte (der til dagens kamp var dukket op uden støvler) flot nåede tilbage og fik bolden prikket op på overlæggeren, og senere ved få kombinationer at komme igennem forsvaret og udligne til 1-1.

Heimdal forsøgte at ryste chokket af sig, og efter et kvarter kom de foran igen, da Hulken brugte sin imponerende fysik og stjal bolden fra HIK’s back, hvorefter han spillede bolden på tværs til Wahlstrøm der med en flot højre inderside satte bolden over i hjørnet uden chance for målmanden.

Bedst som man troede at Heimdal nu igen sad på kampen formåede HIK at udligne igen, da en af deres spillere på flotteste vis driblede ned af venstresiden, og lags baglinjen, uden om flere Heimdalspillere, inden han satte bolden ind under Skytte.

22 minutter spillet, og allerede 4 mål, hvilket træner Jung bestemt ikke var tilfreds med, hvilket han gjorde spillerne på banen klar over.

Få minutter senere blev Lysbeck involveret i en situation, som kunne have ændret kampens karakter fuldstændig. En bold blev spillet i dybden, som Lysbeck jagter, og i samme sekund som HIKs fremadstormende målmand kommer glidende ned og vil tackle bolden, formår Lysbeck i én og samme bevægelse at sparke bolden hårdt i hovedet på målmanden, samt lave en flot saltomortale og lande på benene.
Målmanden blev af sammenstødet fuldstændig knockoutet, og da hans holdkammerater fik rusket liv i ham, udbrød den groggy målmand: ”Nej mor, jeg vil ikke op nu!”
Da hans holdkammerater fik ham rejst op, og hjulpet fra banen, eksede hans ben, og det var tydeligt at se at han på ingen måde vil blive klar til at spille resten af kampen.

HIK blev således tvunget til at skifte målmand, hvorpå der spredte en utryghed blandt Heimdalsspillerene, der alle tænkte hvor god mod denne spiller ville være, eftersom den udskiftede målmand havde stået en meget dårlig kamp, og endnu ikke grebet et indlæg.

Det skulle dog vise sig, at deres reserve, var en smule bedre end sin forgænger, hvorfor man kunne undre sig over at de ikke havde startet med ham så.

Der skulle herefter gå over ti minutter inden der igen blev scoret. Jesper viste stor gennembrudsstyrke i højre side hvor han tacklede sig igennem to små HIK’ere, hvorefter han, på kanten af feltet, spillede bolden til Stinus, som viste overraskende kølighed i situationen, runden en mand og lagde bolden skråt tilbage til Hulk, der med højrefoden sparkede den ind i det lange hjørne.

Inden pausen nåede Heimdal at komme yderligere foran, da bolden, efter et hjørnespark som HIK ikke fik heddet væk, dumpede ned hos Tommy, der køligt gjorde det til 4-2.

Nogenlunde sådan her så man of the match Tommys jubelscene ud efter kongekassen

Træner Jung var dog fortsat ikke tilfreds med sit mandskab, og gav forsvaret en overhandling for ikke at markere deres modspillere tæt nok, og skiftede samtidig Wahlstrøm ud med begrundelsen at han så doven ud ovenpå sin ferie.
I stedet for Martin kom det andet feriebarn Søren, hvilket betød at Jesper blev rykket ind på den offensive midtbane.

Søren skulle kun bruge få minutter på banen før han gjorde sig positivt bemærket. Efter at have bragt bolden frem i højre side blev bolden spillet ind til Tommy, der på kanten af feltet spillede bolden retur til Søren, der tackledriblede forbi en mand, hvorefter han placerede bolden i en blød bue over målmanden og ind i det lange hjørne til sin første sæsonscoring.

Hele 2. halvleg blev en ensidig affære, hvor HIK på ingen måde kunne matche Heimdals forsvar, der spillede væsentlig bedre end i første halvleg.

I stedet udbyggede Heimdal føringen da Tobias stormede frem fra sin back, og efter nogle flotte kombinationer med Jesper, slog han fra baglinjen bolden på tværs til bagerste stolpe hvor en udækket Lysbeck stille og roligt lagde bolden i netmaskerne.

Midtvejs i halvlegen skiftede Træner Jung både Rune og sig selv ind, dog med blandet succes. Rune gik ind på backen, og spillede som sædvanligt kontrolleret, og var med resten af forsvaret medvirkende til at der ikke blev lukket flere mål ind.
Dennis, som ligger nr. 2 på topscorelisten, lagde sig som sædvanligt op foran, og med sit store løbepensum forsøgte at udnytte de mange bolde han fik i dybden. Desværre var skarpheden ikke som den skulle være, og han brændte flere store chancer, blandt andet med et skud på stolpen i en situation hvor han var alene med målmanden.
Bedste aktion var da Dennis kæmpede sig igennem i højre side, og fra baglinjen lagde bolden ind til en fremstormende Søren, der dog måtte se en HIK-forsvarer prikke bolden til hjørne lige inden han selv kunne få foden på.

Søren skulle dog nå at få scoret et mål mere, da den indskiftede Wahlstrøm på venstrefløjen i et kontraraid sendte bolden på tværs igennem feltet til Søren, som i stedet for at sparke fra en spids vinkel, spillede bolden på tværs til Jesper, der i stedet for at afslutte, valgte at træde lidt i bolden, inden han spillede bolden retur til Søren, som derved vekslede en sikker assist til et mål, da han sparkede bolden i nettet til slutresultatet 7-2.

Efter kampen var det en tydelig tilfreds Træner Jung, der roste holdet for nu at have scoret 17 mål i to kampe.

Kampens spiller med 7 stemmer blev fortjent Tommy-Gun, der utrættelig havde domineret midtbanen, og samtidig scoret mål og lavet assist.

Den store sejr blev herefter fejret ved at tage tilbage til klubben og se Dame 2 spille hjemmekamp, og efterfølgende fest i omklædningsrummet til langt ud på natten.

Næste kamp er imorgen tirsdag ude mod KB der indtil videre har gjort rent bord i rækken. Så der er brug for støtte. Kickoff 20.30