Storsejr til Heimdals dame 2 i silende regn over FA2000

Efter flere forespørgsler og et indtil videre godt forår med 4 sejre ud af 5 kampe (første kamp var uafgjort med puljens – indtil videre – 1’ere, Østerbro) kommer her et referat af dame 2’s seneste kamp søndag d.26 maj mod FA2000.

Efter en kamppause på små to uger, tog dame 2 søndag imod FA2000. Forventningerne var høje efter en sejr på intet mindre end 12-1 mod Bk Fix tirsdag d.14 maj, og dame 2 var derfor et hold med mål i benene, hvorfor Agnes og Line Lilholm inden kampen havde lovet henholdsvis 5 og 3 mål. Dette faldt meget godt sammen med, at Mille forudså en to-cifret sejr. Dette støttede resten af spillerne op om, da vi senere fik at vide, at Michael ville give øl, hvis dette skete. Holdet var for en gangs skyld 14 spillere, men måtte desværre undvære Michael, som måtte melde afbud pga. influenza, så Jannik var alene mand på trænerbænken.

Opstillingen var følgende:
Katrine på mål, i midterforsvaret Naja & June og de to backs var Mille og Carina. Midtbanen bestod centralt af Line Lilholm og Agnes, mens Line Munch og Resting var på kanterne. Offensivt lå Katja og helt fremme Anna. På bænken: Trine, Ida T. og Asta.

Søndagen startede ud skyet, dog med forholdsvis tørvejr. Men da kampen blev fløjtet i gang, begyndte det at regne og dette fortsatte stort set tiden ud. Efter kun få minutters spilletid får vi den bedst mulige start på vores forudsagte målrige kamp, da Agnes flot sætter bolden op i højre hjørne med et skud ude fra venstre side feltet og 1-0 til Heimdal. Ikke længe efter får vi et hjørnespark i højre side. Et noget vagt spark kommer fra Mille, men pga. godt overblik og en fantastisk skrå aflevering tilbage af Anna til Agnes, sparker Agnes endnu en smuk bold i nettet med sin farlige venstreskøjte og bringer Heimdal foran 2-0 efter knapt 5-7 minutter og det ser ud til Agnes snildt vil leve op til sit løfte. Line Munch synes dog også at hun skulle være lidt med i kampen og at hendes nye støvler skulle afprøves, så efter en lang aflevering fra Mille, stikker hun fra forsvarsspillerne og scorer sikkert til 3-0 ved nærmeste stolpe. Munch havde flere af disse gode løbeture i første halvleg og det endte da også ud i endnu et mål som smukt blev placeret ved bageste stolpe uden chance for målmanden. 4-0 til Heimdal som også blev halvlegens resultat. Resten af 1. halvleg bød på en del brændte chancer. Dette skyldes blandt andet, at banen ikke havde fået besøg af en græsslåmaskine i meget lang tid, samt at modstandens forsvar konstant forsøgte at spille på off-siden, som lykkedes flere gange.

I pausen blev vi enige om, at vi skulle have vores spil til at køre bedre – mere koncentration i afleveringerne, men på en meget langhåret, ujævn og våd bane, var dette nemmere sagt end gjort. Vi skulle have mere fokus på sammenspil og lyd på samt flere skud på mål, for øl det skulle vi have!

I halvlegen valgte Jannik at foretage følgende udskiftninger: Asta kom ind på venstrekanten i stedet for Resting, Trine kom ind på venstre back i stedet for Carina og Ida T. kom op i angrebet sammen med Anna, og Naja blev taget ud, så vi nu kun spillede med 3 i forsvaret.

2. halvleg var igen præget af mange brændte chancer og mange spilstop, men det blev heldigvis også en endnu en række scoringer. Ida T. kvitterede sin indskiftning efter 2 minutter med sikker scoring til 5-0. Rækkefølgen af kampens sidste mål er lidt uvist, men i løbet af halvlegen scorer Ida T. endnu 2 mål, begge med gode indlæg fra medspillere og sikre afslutninger helt ude ved stolperne. Katja, som normalt står får en del af vores mål, men desværre brændte flere chancer i søndagens, ville også være med i søndagens målshow. Så efter en dejlig lang dribletur ned af banen, sendte hun bolden ”sikkert” i mål. Vores anfører, Line Lilholm, var også en af dem med mange chancer i kampen, og hun viste hvorledes man kan sparke til en bold på en mere alternativ måde (blandt andet ved at sparke med benskinnen i stedet for støvlen). Hun fik dog også vist, hvordan en rigtig rutineret anfører scorer, ved først at løbe sig fri langs modstanderens forsvar (og undgik derved deres irriterende off-side fælde) og fik serveret en dejlig bold fra Mille, loppet over forsvaret, og lagde rutineret bolden udenom målmanden. I løbet af 2. halvleg kom Resting ind på højrekanten i stedet for en halvskadet Line Munch. Hun kvitterede indskiftningen med en dejlig solotur op af højre kanten, igen efter en god fra Mille (som i løbet af kampen lagde flere gode bolde op langs banen, som førte til oplagte chancer) og lagde bolden sikkert fladt i det lange hjørne.

Kampen endte derfor 10-0, en to-cifret sejr. Dette udløsete øl fra Michael (vi glæder os allerede til dem) og ligeledes må Agnes af med en omgang øl, eftersom hun blev kampens spiller med 7 stemmer! Udover dette skylder anfører Line Lilholm vist også en omgang – så vi er flere der glæder os til at få dem, MUMS!

Til slut skal der lyde en stor tak for hjælpen til Asta og Naja fra 3. holdet, dejligt at I kunne hjælpe, vi ved i er savnet på 3.holdet.
Også en stor tak til dem som trodsede regnen og kom og støttede os i en om end ikke al for køn og velspillet kamp, men så i det mindste målrig.

Efter søndagens kamp ligger dame 2 efter 5 kampe nr. 2 i rækken med 13 point og en målscorer på +26 efter Østerbro, der med 7 kampe ligger i spidsen med 19 point og en målscorer på +42. Så målet er ganske klart – de næste kampe skal også være målrige, hvis vi skal overhale Østerbro og indtage 1.pladsen, hvor vi klart hører hjemme.

Derfor kommer der nu en opfordring til at så mange heimdalere som muligt kommer ud og støtter dame 2 i sæsonens sidste kampe, så dette mål kan nås.
Næste kamp spilles onsdag d. 29 maj kl.19.30 i fælledparken (græs) mod puljens 3. sidste, FC Damsø. Så på papiret lægger dette op til endnu en storsejr og det er derfor en oplagt mulighed for at komme og heppe.

1. det ligger i forlængelse af træningen.
2. med et par øller i posen kunne det være en god opvarmning til Distortion.
3. Vejrudsigten siger pt. Sol, tørvejr og 17 grader.
4. Agnes og Lilholm lover at kvittere med minimum 5 mål som de skylder fra søndagens kamp