3 i træk til Heimdals dame 1

Nervøsiteten var stor, da Heimdal tog til returopgør i Rødovre. Rødovre var indtil det første møde med Heimdal ubesejrede og derfor var der en forventning om, at de i returopgøret havde blod på tanden efter en sejr over Heimdal.

Solen stod højt da startfløjten lød og Heimdal lagde bedst ud. De spillede bolden flot rundt og kom til flere chancer. Line Lilholm, netop oprykket til 1. holdet, får et frispark på kanten af Rødovres felt, stort set samme sted, hvorfra Britt scorede weekenden før også mod Rødovre – kan hun gøre det igen? På trods af et flot spark lå bolden desværre lige over overliggeren.

Heimdal fandt hurtig ud af at Rødovres forsvar var meget usikkert og at de endvidere var til at løbe om kap med. Det er derfor meget velfortjent at Heimdal kommer foran 1-0 inden halvlegen på et mål af Marianne, der til forveksling lignede et tidligere mål af hende. Hun får bolden i dybden omkring midten, løber fra alle, direkte mod mål, og ligger den stille og roligt udenom målmanden, der ikke var meget for at forlade målstregen.

I pausen blev Heimdal gjort klar til at Rødovre ville komme med fuld fart på i 2. halvleg. Heimdal modstår dette og er overlegne og spilstyrende i store dele af kampen. Rødovre formår ikke at løbe for hinanden, kæmpe for bolden eller at ramme hinanden. De spillede et meget forudsigeligt spil, som Heimdal forholdsvist nemt kunne lukke ned for. Midt i 2. halvleg presser Laura Holm Rødovres midterforsvar, hun får fat i bolden og løber direkte mod mål, hvor hun placerer bolden højt i nettet – målmanden havde ikke en chance.

Spillet er ikke prangende i 2. halvleg, men Heimdal kæmper godt og holder igen godt sammen i kæderne. Derfor er det også velfortjent at Marianne kan afgøre kampen til 0-3 i Rødovre og dermed dame 1’s tredje sejr i træk!

Mange tak for støtten til de store og små der var mødt op på denne skønne pinselørdag. Kampens spiller blev Britt, som i samarbejde med Marie gjorde et godt og sikkert stykke arbejde i forsvaret.

Onsdag spiller dame 1 deres næste kamp i pokalturneringen. De skal en tur til Nordvest og møde KFUM, der til daglig spiller i serie 2.