TOPbrag i fælledparken – BK Amalie kommer på besøg

TOPbrag i fælledparken – BK Amalie kommer på besøg

Et vaskeægte topbrag står for døren når BK Heimdals 1.Herrer mandag aften hjemme tager imod BK Amalie.

2012/2013’s serie 3 har indtil nu kun været præget af to hold, vores eget 1.Herrer og så BK Amalie. BK Amalie jagter 1.pladsen, og kan med en sejr stryge til tops, men det håber vi naturligvis ikke sker. Omvendt kan Heimdals 1.Herrer sætte sig solidt på 1.pladsen, og kan næsten kalde sig “efterårsmester” for en sejr vil give 5 point ned til 2.pladsen. Så en yderst spændende og vigtig kamp for begge parter.

BK Amalie er et ungt hold velspillende hold, med flere gode spillere. De har i denne sæson indtil videre kun lukket 6 mål ind i 10 kampe, så det vidner om en stærk defensiv. Sidste sæson endte BK Amalie på en 6.plads, og de 2 kampe Heimdal og Amalie spillede indbyrdes endte med en sejr til hver. Amalie slog i foråret Heimdal, i en kamp der endte med at koste BK Heimdal oprykningen til Serie 2.

De grønblusede helte fra Fælledparken er gået glat igennem 2012/2013’s serie 3. Men i holdets seneste kamp mod ØKF så man svagheder der har sat dybe rynker i trænerteamets ellers glatte ansigt. En meget meget skidt første halvleg, hvor flere af holdets profiler så trætte ud og uoplagte ud. Men en 2.halvleg hvor man fik taget sig gevaldigt sammen mod et kompakt ØKF mandskab.

Cheftræner Casper Christensen udtaler op til kampen, “Det her er en meget vigtig kamp, for det første en kamp om førstepladsen/duksepladsen, en kamp hvor vi endnu engang kan tage et endnu større skridt mod serie 2, en kamp hvor der er revanche på tapetet. Spillerne viste i lørdags at de tror de kan gå på vandet, og det skal vi virkelig have væk fra nethinden. Jeg har i denne sæson ikke været tilfreds med vores defensiv, og i lørdags mod ØKF så vi virkelig skidte ud nede bagi, og det SKAL der rettes op på. Jeg håber at vi får et sulten Heimdal hold at se, det har været en lidt kaotisk uge med flere på efterårsferie osv. Men jeg kræver simpelthen at der skal vises noget. Jeg vil se hvorfor vi ligger nr. 1!”

Casper Christensen har udtaget flg. spillere til kampen.

Christian Ebdahl – må
Bjarke Nielsen – fo
Jeppe Mieritz – fo
Simon Holm – fo
Fredrik Nielsen – fo
Mads Larsen – fo
Rune Nielsen – mi
Thomas Faartoft – mi
Anders Ebdahl – mi
Sebastian Seeger – mi
Morten Lauritsen – mi
Rasmus Agerskov – mi
Lars Tofte – an
Ebbe Nygaard – an

Holdet håber at se masser af tilskuere på lægterne, og DMI lover tørvejr med 12-15 grader, så det er bestemt ingen hindring! 🙂

Den unge og dygtige dommer Mirza Hasanbasic fløjter op på Fort Fælled mandag aften kl. 19:30.

Vel mødt & Go’kamp