Dobbelt genistreg sikrer dramatisk point

Herre 2 havde endnu engang fornøjelsen af at spille fredag aften kl. 2015, og efter de sidste 2 kampe er endt 4-4 var der store forventninger til kampen. Begge de fremmødte Heimdal tilskuere fik dog ikke helt så mange mål at lune sig på denne fredag aften.

Holdopstillingen var som følger:

Grande

John, Bjarke, Martin, Jens

Serdest, Lys, Morten Hansen, Skytte

Søren, Fred

Kampen forløber dog ikke helt som Heimdal kunne tænke sig, mange dårlige afleveringer slog spillet i stykker i første halvleg, hvor der ikke er meget at rapportere om, udover et par halve chancer og forkølede afslutninger.
I den anden ende står Grande en god kamp med flere gode redninger, faktisk igennem hele kampen. Han kan dog ikke stille noget op da en Hvidovre spiller uhindret kan stige til vejrs og heade et godt indlæg i kassen.

I pausen bliver der snakket om at vi skal prøve at få spillet til at hænge bedre sammen, og det lykkedes også til dels. Efterhånden som kampen går bliver chancerne større og større og vi kommer tættere og tættere på. Men ligemeget hvor store chancerne bliver vil bolden ikke ind.
Det er så her den taktiske genistreg fra træner Rene Hansen kommer. 4 min før tid smider han bukser og jakke og flasher et grønt heimdal sæt. Han skifter sig selv ind uden at have varmet op. Men hvad skal man også det for?
2 min efter kommer der en høj bold ind i feltet, hvor Rene står med ryggen til mål. Han vælger i én bevægelse at tage den ned med brystet og derefter nærmest flugte den over skulderen på sig selv, ind over keeperen og i kassen i det lange hjørne. Et af årets flotteste mål på Fort Fælled.

Det bliver også det sidste vigtige der er at rapportere om, kampen ender 1-1, og de grønne for tilføjet endnu et point til kontoen.

Til sidst skal der lyde god bedring til Søren der i sit til dagens bodypaintede spillertøj brækkede hånden efter et skub ud på asfalten.