Skytten skød med skarpt!

Forårssæsonen er netop slut, og på herresiden førte det til oprykning for Herre 1 der vandt serie 3 rækken i suveræn stil foran Amalie der kommer en tur med op i serie 2.

Opvarmning til oprykningsfest i omklædningsrummet efter endnu en sejr.

Herre 1’s oprykning er blevet fejret med manér. Først ved en stor fest hos Simon og ugen efter til sommerfesten for hele klubben.
For herre 2 blev det en sæson med meget blandede resultater, måske fordi at den kæmpe spiller tilgang i løbet af sæsonen gjorde at spillerne skulle lære hinanden at kende. Det er ambitioner om et bedre slutresultat i den kommende sæson

Inden sæsonen var det for alle herrespillere muligt at tippe på sæsonens forløb. Det kostede 5o kr. at være med i tipskonkurrencen. Quizzen havde debut her i foråret og med deltagelse af 15 mand var der god mulighed for at løbe med hovedpræmien.

Der var spænding om vinderen af konkurrencen til det sidste. Da Nikolai Skytte og Søren Grønbjerg havde svaret lige mange rigtige. De måtte ud i en sudden death hvor Skytte viste sig skarpest og løb med hovedpræmien.

Præmien består af:

1 fl. Granatæbleshots

Den stolte og dygtige vinder af årets Heimdal tips konkurrence

1 fl. Blå gajol shots
1 fl. Fisherman shots
1 fl. Smirnoff Vodka
1 fl. Jack Daniels
1 fl. Jameson Whiskey
1 fl. Bombat Gin
1 fl. Captaion Morgan
12 drinksglas
24 shotsglas
Nike fodboldtrøje
Sølvkort til Tivoli

 

 

Efterårssæsonen vil byde på en lignede tipskonkurrence. Hvor der er håb om at de flotte præmier kan lokke endnu flere til at deltage.

Bødekasseformandens arbejde for forårssæsonen er nu slut. Det har været en fornøjelse. Tak til Simon for at være håndlanger og stikker på 1. holdet og Dennis på 2. holdet.
Med Simons stop i klubben bliver der brug for en ny stikker/bødekasseassistent på 1. holdet. Der er åbent for ansøgninger hele sommeren.

Sæsonen bød også på nyt spillersæt til både Herre 1 og Herre 2. Det er firmaet Prime Elephant der står bag sponsoratet. Her ses trøjen på forårets assistenttræner på første holdet Nicolaj Larsen

Ellers tak for et forrygende forår i vores herlige klub. Vi ses på den anden side! God sommer!