Sæsonens sidste kamp: Få 2.holdstrænerens kommentar + info om socialt arrangement

Sæsonens sidste kamp: Få 2.holdstrænerens kommentar + info om socialt arrangement
Herre 2 – de gør det sgu godt!

OPTAKT: På onsdag d. 22. juni spiller BK Heimdal Herre 2 sæsonens sidste turneringskamp mod Kastrup BK. Kampen går i gang kl. 18:00 og bliver spillet på kunstbanen i Fælledparken. 

Andetholdets træner, Martin Wahlstrøm, ser i det følgende frem mod sidste kamp inden sommerferien og evaluerer også det forgangne år i serie 3 – og fortæller om det sociale arrangement i forbindelse med kampen mod Kastrup BK, som du kan melde dig til her:

https://www.facebook.com/events/1752595118295382/

Men først et overblik over talenterne, du kan forvente at se på banen på onsdag:

Fans af Herre 2 kan ånde lettet op – denne flotte mand er med i truppen på onsdag.

Trup

 1. Kasper Frøhling
 2. Simon Søndergaard
 3. Jakob Hanghøj
 4. Aske Muff
 5. Martin Mellerup
 6. Dennis Jung Skov
 7. Søren Grønbjerg
 8. Mark D. Pedersen
 9. Christian Jørring
 10. Martin Wahlstrøm
 11. Mads Dam
 12. Nabi Dogan
 13. Stinus Søndergaard ©
 14. Jonas Nielsen

 

Kommentar fra 2.holdstræneren:

En sæson lakker mod enden og status før sidste kamp er 10 point for 10 kampe og en målscorer på 17-31, to grimme nederlag på 9-1 og 6-0 gør ondt i det regnskab. Det har været en lidt mystisk puljen at spille i, da hele 6 hold har måtte trække sig fra kampe, nogle hold endda mere end en kamp. Vi er et blandt kun to hold, som har taget point fra det suveræne tophold Udfordringen og det vidner om at der er masser af kvalitet og potentiale i holdet til efteråret. Hvis kampen ender med en Heimdal sejr sniger vi os op på en pæn 7. plads, dog med en spillet kamp mere end de øvrige hold under os.

Til kampen stiller vi uden vores faste målmand Nikolaj Skytte og har måtte hive Kasper Frøhling tilbage fra barselsorlov for at kunne hjælpe os. Han får heldigvis fire dygtige forsvarsspillere foran sig, som alle har spillet en stor del af sæsonen. På midtbanen styrer vores anker Stinus Søndergaard de defensive pligter og til kampen bærer han anførerbindet. Oppe foran skal Christian Jørring og Dennis Jung Skov fortsætte deres målfarlige spil, førstnævnte er holdets topscorer. Bænken er fuld af rutinen, i hvert fald på alder, og har en gennemsnitsalder på 32-33 år.

Vi har til kampen arrangeret at der kan købes grillpølser (10 kr.), rosé (10 kr.), sodavand (5 kr.) og øl (5 kr.), så vi håber at kampen bliver et mindre tilløbsstykke på Østerbro. Vejrudsigten siger sol med enkelte skyer og 22-24 grader, så der er alle mulige grunde til at møde op i Fælledparken til sambabold, dejlig grillede pølser og iskold rosé.

Håber at se masser af Heimdal’er til vores sidste kamp i foråret på onsdag kl. 18.00 mod Kastrup BK

Martin Wahlstrøm

Andetholdet er også gode til det sociale – her ses de efter en kamp ved vores sponsor Krøyers Have på Frederiksberg: