Sæson 2 i serie 1 for Heimdals bedste herre hold

Efter 2 oprykninger i træk, sluttede Heimdals bedste herre hold på en flot 6.plads i den første sæson med status som Serie 1 hold. Den flotte placering kom i hus på et meget flot efterår 14, hvor Heimdal overvintrede på 2. pladsen i serie 1 rækken.
Foråret var en mere blandet pose bolcher, der altså til sidst gav en 6. plads. En absolut godkendt første sæson i serie 1.
Over sommerferien har vi sagt farvel til Newroz Dogan, der var træner i klubben igennem 3 år. I stedet har vi sagt velkommen til Robert Nielsen. Robert har tidligere været træner hos vores naboer Østerbro IF, som han bl.a. førte op i DS. Derudover har Robert trænet flere ungdomshold på højt niveau.
Efter Roberts tilgang har der været en del ændringer i spillertruppen. Men det har ikke betydet manglende indsats til træning. Der var i ugens løb ca. 20 spillere til træning både mandag og onsdag, så der er kamp om pladserne.

Vi ser rigtig meget frem mod den nye sæson, med Robert på trænerbænken. Den første kamp er allerede lørdag d. 15/8 hvor Herre 1 på udebane spiller i mod Vigerslev. I den forbindelse har vi snakket med Robert om forventninger til kampen, sæsonen og om hvilket indtryk han har fået af klubben i den første måned som cheftræner.

Din debutsæson som træner for Heimdal starter på lørdag – Hvad har du af forventninger til sæsonen?


Det har været svært, at vide, hvad jeg skal forvente, da der er forsvundet nogle markante spillerprofiler og adskillige andre profiler har været, og er skadet her op til sæsonstart. Desuden var sidste sæson som nat og dag pointmæssigt, og jeg havde vist overtaget et serie 2 hold, hvis pointudbyttet i efteråret havde været ligeså lavt som i foråret. Så min første opgave har været, at screene de spillere, som har spillet i serie 4 i foråret og se, hvordan jeg bedst og hurtigst muligt, får flest muligt af dem klar til serie 1 fodbold. Desuden har der været en “kløft” mellem 1 og 2 holdet og der forsøger vi hurtigst muligt, at bygge en solid bro.
I træningskampene har du gjort brug af en lang række spillere, det har bl.a. resulteret i at der er kommet 8 nye spillere i 1. holdstruppen – Har du en idé om hvordan holdet skal se ud i sæsonen?

Ja, jeg er ved, at have et godt indtryk af de fleste spillere selvom optakten har været meget kort og lidt “kaotisk”.

Er der en bestemt type fodbold, du gerne ser dit hold spille?

Jeg er på nogle områder en lidt anderledes træner, da jeg ikke bruger en masse tid på skabelon træning og desuden kan finde på, at spille mere mandsopdækning end decideret zone. Nogle vil helt sikkert mene, at det er en forældet måde, at forsvare på, men jeg har faktisk haft gode resultater med det på hovedparten af de hold jeg har trænet. Derudover syntes jeg det kræver mere disciplin af den enkelte spiller. Mht det manglende skabelon spil/træning giver det i mine øjne mere frihed til, at træffe selvstændige og mere kreative offensive løsninger og udfordrer spilintelligensen på en anderledes måde.

Første kamp er på udebane i mod Vigerslev, hvad har du af forventninger til den kamp?

Jeg forventer, at alle er parat til, at “dø” for hinanden igennem samtlige 90+ minutter og hvor ville det bare være lækkert, at komme på tavlen i første kamp i, hvad der sandsynligvis bliver en svær og udfordrende sæson. Men det kan jo også være sjovt og spændende, at være en del af.

Heimdals bedste herre hold tager som sagt hul på sæsonen lørdag d. 15/8. Det sker på udebane i mod Vigerslev. Der er kickoff kl. 13.00 ved Valby Idrætspark på bane 27.

Vi håber at se en masse Heimdalere på sidelinjen, der kan hjælpe Herre 1 med at komme godt for start i den nye sæson.