Optakt til Herre 2’s 3. turneringskamp: BK Heimdal – FI Fodbold

Optakt til Herre 2’s 3. turneringskamp: BK Heimdal – FI Fodbold

Haves: 14 kampklare spillere – søges: en sejr

Dato: Søndag d. 30. april 2017
Adresse: Fælledparken, kunstbanen
Kampstart: Kl. 13.30

Trup:

 1. Kasper Frøhling
 2. Jonas Nielsen
 3. Martin Mellerup ©
 4. Jesper Sørensen
 5. Thomas Schjødt
 6. Aske Muff
 7. Martin Alslev
 8. Martin Kaasgaard
 9. Jeremy Loly
 10. Jakob Laage-Thomsen
 11. Dennis Jung Skov
 12. Stinus Søndergaard
 13. Ercan Kosar
 14. Søren Grønbjerg

Trænerens kommentar

2 kampe, 2 nederlag på 2-1 er status efter sæsonens to første kampe. Begge kampe spillet på udebane på Frederiksbergs svære kunstbaner, men på søndag kommer vi på vores egen kunstbane, og det skal kunne ses. Trods nederlag i de første to kampe er der tro på tingene både fra spillere og trænere. Det skyldes, at vi har stået rigtig godt på banen og været svære at spille igennem, hvilket har gjort, at der kun er blevet scoret på dødbolde og ved personlige fejl.

Vi har til den nye sæson forsøgt at ændre system fra 4-2-3-1 til 3-4-3 og efter et par forfærdelige træningskampe, så er spillerne begyndt at finde sig godt tilrette i det nye system. Trænerteamet føler sig meget overbevist om, at når vi stoler 100% på konceptet og hviler i det, så bliver vi uhyggeligt svære at spille imod. Defensivt står vi godt, men det offensive halter stadig en del, og vi har slet ikke været nok chancesøgende. Derfor vil der til kampen være fokus på at søge flere chancer med bl.a. tidlige indlæg og afslutninger udefra.

Vi stiller op med vores første reservemålmand Kasper Frøhling, som samtidigt også får sæsondebut. Der er en stor tiltro tilat han kan holde buret rent og indkassere holdets første clean sheet. På de 3 pladser i centerforsvaret stiller vi op med en meget fasttømret trio, Jesper, Melle og Jonas. De har spillet rigtig mange gode minutter sammen, både i denne og sidste sæson. Wingbackerne bliver Aske, første starter i år, og Jakob, netop rykket ned permanent i 2. holds truppen. De to kontrollerende midtbanespillere bliver en stærk duo, som viste gode takter sidste år, Stinus og Thomas. Heimdals svar på Kanté og Fàbregas. Angrebstrioen bliver Søren og Jeremy på kanterne og sidste kamps enlige målscorer Ercan. På bænken sidder Alslev, Kaas og Dennis. Sidstnævnte er tiltænkt en jokerrolle, da han ikke er 100% efter sit uheld i første kamp med brækket næse og kindben, men vil stadig kunne gøre brug af sin speed i de sidste minutter.

Håber at se mange Heimdal supportere til vores kamp søndag d. 30. april kl. 13.30 på kunstbanen i fælledparken.

Martin Wahlstrøm