Optakt: Bispebjerg vs. Heimdal – med rosé, øl og sodavand

Optakt: Bispebjerg vs. Heimdal – med rosé, øl og sodavand

Heimdals herre 2-hold spiller lørdag mod Bispebjerg og stiller måske med den stærkeste i denne sæson – få træner Martin Wahlstrøms optakt til kampen her. 

Hvornår: Klokken 11.15, lørdag d. 10. juni
Hvor: Lersøparken, Bispebjerg Bakke 10, 2400 København NV

Trup:

 1. Martin Wahlstrøm
 2. Jonas Nielsen
 3. Simon Søndergaard
 4. Jesper Sørensen ©
 5. Jeppe Mieritz
 6. Thomas Schjødt
 7. Christian Schjønning
 8. Søren Johannsen
 9. Ercan Kosar
 10. Lars Tofte
 11. Aske Muff
 12. Dan Petersen
 13. Mads Dam
 14. Mikkel Fiil

Rosé og en stærk trup
Når et Heimdal hold har deres sidste weekendkamp, så plejer det at inkludere lidt øl på sidelinjen, altså til de fremmødte tilskuere. Holdets bødekasse byder på forfriskninger i form at rosé, øl, sodavand og lidt snacks, så der er masser af gode grunde til at møde op.

Der er mange gode grunde til at komme til herre 2-kampen mod Bispebjerg.

En anden grund til at møde op er den ekstrem stærke trup som vi stiller op med. En trup der måske er den stærkeste i denne sæson.

Ubesejret i 3 kampe (på papiret)
Holdet er på papiret ubesejret i de seneste 3 kampe, og grunden til at det kun er på papiret skyldes en igangværende protestsag mod Amager FF, som stillede op med hele 7 ikke-spilleberettigede 1. holdspillere fra deres serie 1 trup. Kampen blev tabt 3-2, så et acceptabelt resultat set i forhold til den yderst forstærkede trup.

De foregående 2 kampe har vi vundet 3-1 og var uheldige med at spille 1-1 mod FA 2000, hvor FA 2000 fik et straffespark 30 sekunder før slutfløjt og scorede der til 1-1.

Vi skal holde nullet
Jeg forventer en tæt kamp mod Bispebjerg og med rækkens næstbedste forsvar håber jeg på, at vi kan holde nullet for første gang i sæsonen.

Gennem sæsonen har defensiven set rigtig god ud og havde skarpheden foran modstanderens mål, så er jeg overbevist om at vi havde stået med 5-6 point mere på kontoen. En pointkonto som gerne skal modtage 3 point på søndag.

Rygtet siger at klubbens bedste herrehold stiller talstærkt op på sidelinjen, og vi håber, at de bliver suppleret af mange Heimdal supportere til kampen lørdag d. 10. juni kl. 11.15

Martin Wahlstrøm, træner herre 2