Målfest på Ugandavej Stadion

Målfest på Ugandavej Stadion
Emilie blev kampens spiller og de grønnes eneste målscorer efter at have udlignet til 1-1 på straffe.

Lørdag den 5. oktober klokken meget tidligt tog 14 mere eller mindre morgenfriske damespillere en tur på landet for at spille mod Tårnby FF. Ugen op til kampen havde budt på en glædelig nyhed fra et andet Amagerhold, Amager FF, der om tirsdagen havde slået BK Hellas, og dermed givet Heimdal mulighed for selv at afgøre, om der skulle stå Kvindeserie Øst på programmet til foråret.

Hjemmeholdet havde valgt at spille kampen på Ugandavej Stadion, hvilket skulle vise sig at være en klar fordel for Heimdals hurtige spillere. Efter at have vænnet sig til græsset fik Heimdal hurtigt et overtag over kampen mod det noget langsommere og tungere Tårnbyhold. Der blev spillet hurtigt over fløjene og holdet fik kombineret sig flot igennem på midtbanen.

Heimdals pres og overtag resulterede i en tidlig scoring fra Emilie, der efter en god aflevering fra højrekanten Sofie D. satte bolden sikkert i kassen. Agnes bestemte sig dog også for, at hun gerne ville være med i målfesten, og valgte derfor relativt hurtigt efter Heimdals mål at heade bolden i mål, stærkt presset af Tårnbys ’stjernespiller’ Balle. Den eneste ulempe ved dette ellers flotte mål var, at det var i eget net.

Efter at være kommet på 1-1 skulle man tro, at Tårnby ville komme bedre ind i kampen. Men efter den første forskrækkelse havde lagt sig, fik Heimdal igen fuldstændig styr på kampen. Der blev scoret til 1-2, 1-3, 1-4, ja helt op til 1-10 før dommeren føjtede kampen af. Hoveddelen af målene (7 stk.) blev sat ind af Heimdals farlige offensive midtbanespiller, Emilie, der udgjorde en konstant trussel mod hjemmeholdet. Emilies mål blev suppleret af Anna (1 mål på hovedstød efter hjørne), Britt (1 mål ved kølighed og overblik i feltet) og Laura H. (1 mål med venstreskøjten lige i 3’eren). Dommeren dømte en ellers fornuftig kamp, dog fik adskillige Heimdal spillere henstillinger i kampens forløb. Kun Britt måtte indkassere et gult kort i kampens døende minutter, og forlade sin ellers nye position som angriber.

De få forsøg Tårnby havde på angreb blev hurtigt lukket ned af Anna, der var her der og alle vegne, samt af forsvaret, der hurtigt fik styr på spillet, de få gange Tårnby var over midten. I tråd med et par fantastiske præstationen på banen fordelte stemmerne sig på spillede: Agnes 1 stemme, Stine 3 stemmer, Anna og Emilie en fandens masse stemmer – dog en enkelt mere til Emilie, som fortjent blev kåret til kampens spiller. Dette dog ensbetydende med hele to kasser øl.

Efter kampen måtte træner Seref konstatere, at det eneste, han var utilfreds med, var, at Heimdal scorede 11 mål, men kun vandt 10-1. Ellers var der stor ros til hele holdet, der formåede at køre på i alle 90 minutter trods den ringe modstand.

Tak til Jannik for god support på sidelinjen. På søndag venter GVI på hjemmebane kl. 13.30.

Billedet er af vores vaskeægte-dobbelt-hattrick-topscorer, Emilie 🙂