Luksusproblemer for den nye Herre 2 træner

Optakt FB – Heimdal Herre 2
Dato: Søndag d. 12. april
Adresse: Jens Jessens Vej 20, Frederiksberg
Kampstart: Kl. 11.45

Trup

1. Nikolaj Skytte
2. Bjarke Nielsen
3. Jens Wodschow
4. Jens Landgren
5. Mads Dam
6. Søren Bering
7. Søren Grønbjerg
8. Dennis Jung Skov
9. Kasper Frøhling
10. Martin Wahlstrøm
11. Mikkel Olander
12. Mark Pedersen
13. Stinus Søndergaard
14. Jesper Sørensen ©

Kommentar fra træner Martin Wahlstrøm

Med en trup på p.t. 44 spillere så giver det store luksusproblemer. Hele 26 spillere har klarmeldt til kampen, så 12 spillere er blevet ”sat af” til forårspræmieren mod FB. Til kampen er der 3 nye spillere i truppen i forhold til sidste år. Der er tale om Søren Bering, Mads Dam og Jesper Sørensen, som alle 3 har bidraget positivt spillemæssigt og socialt på holdet. Jesper Sørensen har udmærket sig så tydeligt at han er valgt som anfører til denne sæson. Han er en spiller som går forrest på og uden for banen samt spiller med en fantastisk kynisme i det centrale forsvar.

Nogle af de ”gamle” spillere har også udmærket sig og rykket meget i deres spil og generelle form. Dennis Jung Skov og Kasper Frøhling har været positive overraskelser med deres arbejdsiver til træning og i vores træningskampe. Der er generelt store forhåbninger før første kamp og målsætningen er uden tvivl top 2. Vores fysiske forfatning er helt i top og spillemæssigt er vi ved at have et fast koncept som flere og flere spillere føler sig godt tilpas i.

Herre 2 efteråret 2013 - Siden hen er der kommet en del udskiftninger på holdet. Men trøjerne er stadig de samme!
Herre 2 efteråret 2013 – Siden hen er der kommet en del udskiftninger på holdet. Men trøjerne er stadig de samme!

Heimdal Herre 2 aktien

Vi har til den nye sæson lavet en Heimdal Herre 2 aktie, som er en måde hvor vi kan tilbyde vores tilskuer lidt ekstra. En aktie koster 20 kr. og giver et lod til lodtrækningerne i forbindelse med vores hjemmekampe i forårssæsonen. Ved hver hjemmekamp vil der være præmier. Vinderne får direkte besked. Der vil både være rødvin, lækker chokolade og sprut i mellem præmierne.
Overskuddet fra aktierne går bl.a. til tæpper og kaffe som vi vil have med til alle vores hjemmekampe. På sigt vil der komme flere ting som gør tilskuer-oplevelsen endnu bedre når man ser en Herre 2 kamp. Aktierne kan købes hele sæsonen, bare kontakt en spiller fra Herre 2.

Jeg håber at se masser af Heimdalere til vores første kamp på søndag mod FB.