Sæsonens første sejr kom i påsken!

Newroz Dogan, træner for Herre 1, kommer her med et kort indblik i hvordan påskens kampe gik for Herre 1, og hvad vi kan forvente af den kommende kamp. Se både hvornår Herre 1 spiller weekendens kamp, og hvornår Herre 2 tager hul på sæsonen.

Hvad er din reaktion på jeres påskeprogram og hvad endte kampene?

– I vores første kamp i påsken tabte vi 2-1 til Hekla. Vi havde en kollektiv off day. Sådanne nogle kampe vil der altid være i en sæson. Derfor vil vi ikke bruge mere energi på denne kamp.

– I vores anden kamp i påsken vinder vi 2-1 over Tårnby FF. Det var rart, da vi i det første opgør tabte 5-3 til dem. Vores taktik var at lukke ned for Mark Svendsen, da han var ond mod os i den første kamp.
– Jeg er meget tilfreds med vores boldomgang i kampen mod Tårnby FF. Vi kommer til en del chancer og vores målmand står en god kamp. Hvis vi kan foresætte med disse takter, så giver det forhåbentligt mange point i de næste par kampe.

Sponsor
Kampfakta BK Heimdal – Tårnby FF 2-1:
Målmand: Bobo
Forsvar: Thøsing, Nabi, Kristoffer og Fredrik
Midtbane: Sebastian, Thomas, Rune, Grube og Nick
Angriber: Abrahamsen
Bænken: Steffen, Newroz og Jeppe

Mål: Sebastian og Grube

Assist: Nick og Thøsing

Gule kort: Nick

Kampens spiller: Grube

Rust - link billede NY
Går I efter oprykningen?
– Nej, det gør vi ikke. Vores trup er for smal og sårbar. Vi går efter en top 4 placering. 
– Jeg tror derimod, at Sundby BK tager oprykningen – de virker stærke og har indhentet 6 point ift. Husum.

– Husum har officielt fået gummiben. Husum har ikke vundet en kamp i 2015 – og hvis vi  tager de sidste kampe i 2014 med, så har Husum ikke vundet i de sidste 4 kampe.

Hvornår spiller I næste kamp?

– Vi spiller mod IF Føroyar på lørdag kl. 15 i Kløvermarken.

– Vi forventer at møde det bedst spillende hold i rækken. Jeg er imponeret over deres omgang med bolden og deres tilgang til at spille fodbold.

– En sejr vil betyde, at vi forsvarer vores 3. plads i rækken.

Dermed er Newroz Dogan og Herre 1 klar til weekendens kamp, efter en træningsuge med kun et enkelt træningspas, grundet kampen i mod Tårnby i mandags.
I weekenden tager også Herre 2 hul på den nye tilværelse som serie 4 hold, når de på udebane møder FB kl. 11.45. Kampen spilles på Jens Jessensvejs kunstbane.
Så mangler du noget at lave i weekenden, byder Heimdals herreafdeling både på kampe lørdag og søndag. Så kom ud og støt drengene. Vi ses!

Sponsor