Laura takker af – ny konstitureret formand i Heimdal

Laura takker af – ny konstitureret formand i Heimdal

Det er med vemod, at vi må sige farvel og (mange!!!) tak til Laura Holm P i Boldklubben Heimdal. Laura har taget den svære beslutning at forlade bestyrelsen, da hun pga. nye uddannelses- og arbejdsmæssige udfordringer ikke længere har den fornødne tid. Ny konstitueret formand er Agnethe Bonnén – bedre kendt som Agnes – der er valgt af bestyrelsen til dette indtil næste generalforsamling i starten af 2021.

Da Laura denne sommer meddelte os, at hun ikke længere kunne fortsætte, blev vi “lidt” overrasket og ikke mindst meget ærgerlige, for som alle ved, har hun om nogen givet alt for Heimdal. Og vi kommer til at savne hende MEGET i bestyrelsen men så sandelig også bare i klubben, hvor hun det seneste årti har slået sine folder på damernes førstehold.

Og som nævnt vil vi gerne sige tak til Laura for hendes store og altid engagerede indsats her i klubben – du bliver svær at erstatte!

Men en erstatning skal findes, og indtil der ved den næste generalforsamling skal stemmes om en permanent afløser på formandsposten, så er Agnes – der i forvejen er kasserer i bestyrelsen – valgt til at varetage den.

På posten som klubbens næstformand sidder fortsat Lars Tofte –  og du er mere end velkommen til at tage fat i ham eller Agnes, hvis du har spørgsmål til ovenstående!

Agnethe Bonnén
Tlf. 2879 0021
formand.heimdal@gmail.com

Lars Keinicke Tofte
Tlf. 3010 0216
lars-tofte@hotmail.com

 

Næstformand Lars Tofte og konstitueret formand Agnethe Bonnén aka. Agnes

 

Behind the scenes med Laura: “Heimdal er frirum, sauna og gajolshots/Ralle”