Invitation til Bk. Heimdals 100-års jubilæet d. 22. juni!

Invitation til Bk. Heimdals 100-års jubilæet d. 22. juni!

I anledningen af 100 års jubilæet inviteres alle nuværende samt tidligere medlemmer af Boldklubben Heimdal til en dag fyldt med genopfriskning af gamle minder og fodboldhistorier og fejring af vores fantastiske fællesskab!

Første del af dagen vil være aktiviteter i Fælledparken. Alle kan deltage og der deles hold ud fra de fremmødte. Der dystes i flere forskellige discipliner, herunder fodbold, kongespil, crocket mm. Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe mad og drikkevarer under aktiviteterne!

Anden del er reception i fælledklubhuset. Her vil der bydes på champagne og lækre snacks til ganen. Den nuværende forkvinde Laura Holm vil sige et par ord, og vi regner med at DBU København vil gøre os selskab. Herefter starter trøjeauktionen, med spillertrøjer samlet fra forskellige årtier i Heimdal!

Tredje del er middag og fest i Ryparken. Københavns Kommune har været så gavmilde at stille en hal til rådighed i anledning af 100-års jubilæet. Det er vi meget glade for og inviterer derfor på lækker middag og fest i ægte halbals-stil! Vi må feste til den lyse morgen – og det håber vi I vil være med til!

Tilmeld dig allerede nu!

Pris for deltagelse i MIDDAG OG FEST: 150 kr. Betaling sker til klubbens konto: reg. nr. 9385 konto nr. 4583696976 eller Mobilepay: 36309 senest den 9/6. 

For mere information se facebookeventet: ”100 års jubilæum i BK Heimdal (save-the-date nu!!)” eller kontakt Laura på formand.heimdal@gmail.com /tlf. 28790153.