12. Rasmus Hedelund
13. Stinus Søndergaard
14. Jesper Sørensen ©

Kommentar

Vores sidste kamp endte med en 3-2 sejr og skulle aldrig have været så tæt resultatmæssigt. Vi kom bagud efter et kvarters spil, efter at have brændt 2-3 100% chancer. Kort før pausen udlignede Jens Landgren til 1-1. Midt i anden halvleg gjorde Bjarke Nielsen det først til 2-1 og kort efter gjorde Dennis Jung Skov det til 3-1. Vi kom frem til flere store chancer i løbet af 2. halvleg, dog uden den store kynisme. 3 min. før tid sender FB en høj bold ind i feltet som Nikolaj Skytte får bokset skævt til og den havner i målet til slutresultatet 3-2. En kamp vi burde have lukket allerede i 1. halvleg og hvor vi burde holde nullet.

Til kampen mod B93 er der et par udskiftningerne på holdet. Ind er kommet Kristian Hansen, efter et par gode træninger, Lasse Vester og Rasmus Hedelund. De to sidstnævnte kan få deres debut for Herre 2 på søndag. Lasse Vester er en lille midtbaneslider, mens Rasmus Hedelund er ekstrem kreativ og dygtig med bolden. Der er store forventninger til dem.

Jeg forventer en tæt kamp mod B93, og håber vi kan få vores spil til at fungere på den meget knoldede bane. Banerne gør at vi må gøre tingene lidt mere primitivt end vi gerne vil, men vi må indordne os under baneforholdende.

Til alle som kommer og hepper til kampen vil gerne være tæpper, kaffe, the og et lille stykke chokolade.