Perfekt start på sæsonen for Dame 1

Heimdal mål:

0-1 Marianne (10) 0-2 Emilie (14) 0-3 Agnes (19) 0-4 Emilie (24) 0-5 og 0-6 Anja (34 og 42) 1-7 Britt (62)
Statistik:

Skud på mål 3-25

Fotografen havde så travlt med at juble, at han glemte at tage billeder. Derfor blot et lille stemningsbillede fra tidligere

Skud inden for rammen 3-12
Hjørnespark 1-11
Offsides 1-6
Gule kort 1-0
Frispark 12-4

Der var en duft af forår i luften, men stadig en kold vind over Valby, da dame 1 skulle sætte oprykningstoget i gang med sæsonens første kamp mod Fremad Valby. På sidelinjen var der masser af opbakning fra både Herre 1 og 2, kærester, samt skadede og ikke mindst tidligere spillere. Forventningerne var store, spændingen (før kampen) var til stede og alle var klar på at komme i gang med sæsonen efter måneder med frostvejr, trappeløb og andre ubehageligheder til træning.

Hvad der skulle vise sig næsten at blive hjemmeholdets største chancer var et udslag af lidt misforståelse i de bagerste geledder hos de grønne, men Britt (der passede målet i første halvleg) fik efter 4 minutter klaret til hjørne. Efter blot 5 minutter var det tydeligt hvor meget plads der var at spille på for Heimdal og boldovertaget var fra begyndelsen tungt.

Efter ti minutter blev der taget hold på målscoringen og Marianne åbnede sin konto i år med en afslutning fra 25 meter, som hun måske ikke selv havde de store forhåbninger til, men ind gik den og vi var i gang! Efter 12 minutter havde Thor også et fint forsøg men det var Emilie der efter 14 minutter fra stort set samme sted som Marianne sendte bolden op i målhjørnet. Flot mål og 2-0.

Med to angribere og to offensive midtbanespillere var det for meget at overskue for Fremad Valby, også at skulle tage hensyn til wing-backs og det udnyttede Agnes efter 19 minutter, da hun var skudt med frem og fra kanten af feltet resolut sparkede en tværpasning i rusen til 3-0. Emilie gjorde det 4-0 fem minutter senere på fint oplæg fra Thor og efter 27 minutter kunne vi måske have fået et straffespark da Agnes blev hægtet på baglinjen, men måske dommeren synes det var synd for hjemmeholdet at dømme det. Så fløjten forblev tavs, og mere ærgerligt var det derfor at Agnes fik en knæskade i samme situation og måtte lade sig udskifte ti minutter senere til fordel for Richs.

Inden da havde både Meisner og Agnes selv skud på mål men de gik snert over, men så viste Anja i mellem de episoder hvordan kagen skulle skæres og gjorde det 5-0 på en art halvflugter efter nok et hjørnespark. Efter 39 minutter havde Rikke også en god chance for at komme på tavlen, men det var i stedet Anja nok en gang efter 42 minutter der fik bolden i kassen. En lind strøm af 1-2 afleveringer endte med at hun lige udenfor feltet kunne gøre det til 6-0.

Bagud 6-0 ved pausen var det naturligvis ikke meget Fremad Valby kunne gøre, andet end at pakke sig og forsøge at begrænse nederlaget. Det lykkedes til dels siden anden halvleg endte 1-1, men de så ikke meget til bolden. En sjælden afslutning der normalt ville være gået over, blev fanget i vinden og snød Stine i målet og hjemmeholdet kom derfor på tavlen efter 49 minutter. Det var ikke meget Stine efterfølgende var i aktion da overtaget stadig var mere end solidt, så det var lidt surt at de fik et mål, men trods alt til at overleve.

Britt havde i første halvleg fra sin plads i målet set hvordan man scorer, og den erfaring brugte hun til at gøre det til 7-1 efter et hjørnespark. Da var der spillet 62 minutter. Falck ramte overliggeren med et kvarter tilbage på et flot indlæg/skud men det blev ikke til flere scoringer. Der var optræk til meget, men det sidste manglede og der var ikke meget plads centralt at manøvrere på. Richs havde den sidste mulighed efter 86 minutter, men hjemmeholdets keeper fandt en sjælden god redning frem af posen.

Kampen sluttede med et gult kort til Fremad Valby, for enten brok eller en eftertackling (eller måske begge…), og en skøn sejr at åbne foråret med.

Anja nappede titlen som kampens spiller med 10 stemmer, der var to til Meisner og en til Gryde, Thor og Emilie. Da fotografen havde fået solstik og ikke fik taget et eneste billede, bliver denne stemmeseddel (med Hennings flotte skrift) derfor det visuelle indslag i dette referat.

På lørdag skal næste skridt mod oprykning tages mod GVI og det foregår ”hjemme” i Ryparken kl. 15. Som Fremad Valby er GVI også et hold med store ændringer fra efteråret, så det skal blive spændende at se hvad de har at byde på. Vel mødt!

Dame 2 kom skidt i gang

Efter den flotte præstation fra Dame 1, var det søndag kl. 13.30 Dame 2’s tur til at forsøge at følge op på det flotte resultat.
I et flot vejr og hjemmebane på kunstgræsset i Fælledparken var alle forudsætninger for et godt resultat til stede. Desværre mente modstanderne fra Damsø det samme, og de grønne fra Heimdal måtte indse at de på dagen var oppe i mod et bedre hold. Det resulterede i et 3-0 nederlag.
Dame 2’s næste kamp er på søndag kl. 13.30 hvor de på udebane i Ryparken møder FA København. FA København kom fra land med at spille 1-1 mod Rødovre. Så der venter endnu en svær udfordring for Dame 2 i serie 1.