Herre 2 i vigtig kamp mod rækkens duks

Optakt Heimdal Herre 2 – KB
Dato: Søndag d. 10. maj
Adresse: Kunsten, Fælledparken
Kampstart: Kl. 15.15

Trup

1. Nikolaj SkytteHeimdal 2
2. Bjarke Nielsen
3. Jens Wodschow
4. Mads Dam
5. Anders Løth
6. Søren Bering
7. Søren Grønbjerg
8. Dennis Jung Skov
9. Martin Wahlstrøm
10. Lasse Vester
11. Mikkel Olander
12. Rasmus Hedelund
13. Christian Schjønning
14. Jesper Sørensen ©

Kommentar fra træner Martin Wahlstrøm

Kampen mod KB kan meget muligt definere vores sæson. Med 2 sejre, 1 uafgjort og 1 tabt, så er der ikke plads til mange pointtab. Med en sejr kan vi spille os op på 1. pladsen og med et nederlag risikere vi at dumpe ned på en trist 8. plads. Vores modstander KB er rækkens duks med 9 point efter 4 kampe og er rækkens mest scorende hold med 18 fuldtræffere. Vi derimod har rækkens bedste defensiv og har allerede præsteret 2 clean sheets.

Til ugens to træningspas har et par spillere udmærket sig positivt. Jens Wodschow har gang på gang vist sit høje niveau både til træning og kamp. Jeg er glad for at 1. holdet ikke har kapret ham endnu. Udover Jens, så har en af vores nye spillere udmærket sig, nemlig Christian Schjønning. Han har nemlig tilkæmpet sig en startplads til kampen på søndag efter en solid indsats til ugens træning og en god præstation som indskifter i seneste kamp.

Vejrudsigten siger sol, en let vind og små 15 grader. Så der er gode forudsætninger for at komme ud og se Herre 2 vinde og tage 3 point. Der vil som sædvanlig være kaffe, the og lidt chokolade til de fremmødte og efter ønske fra tilskuerne så topper vi op med varm kakao.

Ser frem til at se en masse fans til søndagens kamp.