Herre 2 i totaldominans mod HB

Der var pres på skuldrene af de morgenfriske Heimdal spillere på Herre 2, da både Herre 1 og Dame 1 havde vundet knusende storsejre.

Det ville Herre 2 ikke stå tilbage for, og på trods af et par trætte spillere kl. 10 en søndag formiddag, var vi væsentlig bedre stillet end vores modstandere fra HB. De stillede op til kamp uden rigtig at varme op, og det gik hurtigt op for alle at de måske hellere ville have haft et par timer mere på øjet.

Dennis “Gaddagung-Gaddagung” Jung* havde fået genvalg på trænerposten efter Renés ferie. René var dog kommet hjem igen, og var også med under hele kampen. Denne gang med noget større succes. En sikker 6-0 sejr blev kørt i hus, og dermed også sæsonens første clean sheet på herre 2. Den ene gang, hvor HB kom frem til en chance, var Skytte en sikker og solid sidste skanse.

Heimdal startede kampen ud med at lægge et voldsomt pres på modstanderen og trykkede dem langt tilbage på banen, hvilket de aldrig kom sig over, og det var kun et spørgsmål om tid inden kampen ville blive afgjort. Det første mål faldt efter omkring 20 minutters spil, da Hulken, efter godt sammenspil med Steven, køligt og kontrolleret chippede bolden over den fremadstormende målmand. Faktisk så køligt, kontrolleret og afmålt at bolden kun lige præcis fik nok fart på til at snige sig over stregen. Hverken for meget eller for lidt. Ren klasse.

Heimdals stærke forsvar holdt helt fra starten HB fra fadet, så de fuldstændigt mistede troen på at det kunne lade sig gøre at komme tilbage i kampen igen. Mads og Jens på backerne var markant hurtigere i tanke og handling end deres modspillere og centralt spillede den nye konstellation på dagen, Martin og Fausto, fejlfrit og kontant. En stor ros skal især lyde til Martin, som spillede en flot kamp på en for ham uvant plads i forsvaret og senere i kampen på den defensive midt.

Vi var foran 3-0 ved pausen efter Krille “Hulk” Hansen havde givet både tilskuere med- og modspillere dobbelt-up på lektioner i, hvordan man chipper bolden i kassen. Hvis nogen skulle have lyst til lektioner i chipskolen kan dette arrangeres. (Naturligvis imod et større pengebeløb)

3-0 stod en særdeles velspillende Steven for, der i dagens anledning var smidt helt på toppen. Han blev spillet fri omkring pletten og sparkede udenom en forsvarsspiller og uden om keeperen

Morten Lysbeck fortsatte stilen med at komme frem til et hav af chancer, men det udmøntede sig dog desværre ikke i nogen scoringer fra hans side i dag, hvilket kan tilskrives manglende skarphed, men desværre også dommeren. Cirka midt i halvlegen lægger Steven godt bolden af og Lysbeck “rammer den lige i røven” fra et par meter uden for feltet og den rammer undersiden af sammenføjningen med et drøn og smadrer ned 30 cm på den rigtige side af mållinjen, men kampens ellers rigtig dygtige dommer ser den desværre ikke inde, og lader spillet køre videre.

1. Halvleg blev spillet i et overkommeligt tempo, der om muligt blev endnu mere overkommeligt efter pausen.

Den gamle målræv Casper Nygård kom på banen efter pausen, han nåede at spille 30 min inden han måtte humpe ud med en skade. Inden da havde han dog definitivt lukket kampen med to scoringer fra det skræmmende venstreben.

Andi fik lov at lukke og slukke kampen til 6-0 efter HB-forsvaret var spillet helt væk. Efter kampen offentliggjorde Andi at han har takket ja til et nyt job i hans andet hjemland (Tyskland) og hans dage i Heimdaltrøjen derfor er talte. Tillykke med jobbet, og giv os lige nogle kongepræstationer i afskedsgave.

6-0 var ikke et mål for lille, og med mere skarphed i både spil og foran kassen kunne sejren nemt være blevet dobbelt så stor. HB ydede ikke modstand, så det var op til os selv at bestemme sejrens størrelse.

Startopstilling

Skytte

Mads Larsen – Fausto – Martin – Jens

Klüver – Andreas – Lys – Kaas

Krille – Steven

* Tak til Johnny Slogan, som inden kampen erklærede: “Så nu er den der. Som det skal være. Ud af det blå. BUM. Dennis “Gaddagung-Gaddagung” Jung.