God sæsonstart af Dame 3

Efter lang tids venten skulle dame 3 endelig i aktion fredag aften. Det var 14 skarpe Heimdal spillere der var mødt til kamp og selv Asta havde droppet den obligatoriske fredagsøl for at være helt klar. Stemningen i omklædningen var i top, og der var lagt op til en god kamp, hvor en hård forårssæson skulle revanceres. Dette skulle i dagens kamp komme til at gå ud over Politiet.

Heimdal kom lidt famlende fra start, og i det første kvarter virkede det som om fokus ikke helt var på kampen. Dette skyldtesformentlig Kristines omklædning på sidelinjen eller at vi allerede nu var fokuserede på taktikken til tredje halvleg. Selvom Politiet sad på spillet i starten af kampen, kom de ikke til scoringer og vi fik bedre fat og fik flyttet
spillet frem på banen. Det resulterede i flere store Heimdal chancer, men dog uden at bolden blev prikket over stregen. Målet kom overraskende nok efter et hjørnespark, hvilket ellers ikke ses ofte hos Dame 3. Efter et godt sparket hjørne fra Anita ender bolden hos Naja, der fra kanten af feltet kanonerer bolden fladt ind helt ude ved stolpen uden chance for målmanden. Det var Najas første mål i Heimdal trøjen og hvilket mål!

Den sidste halvdel af første halvleg bød i perioder på rigtig flot Heimdal opspil, og da kampen blev evalueret i tredje halvleg, var der stor begejstring over hele fire afleveringer i træk på Heimdal holdet!

I anden halvleg stod der Heimdal på det meste af spillet, og der burde nok have været scoret et enkelt eller to mål mere. For at give de fem tilskuere lidt spændning fik politiet lidt mere af spillet i slutningen af kampen, men bagkæden holdt dem flot væk fra de helt store chancer. Hele holdet leverede en fantastisk fight, og da dommeren fløjtede af, kunne Dame 3 for første gang i mange sæsoner gå fra første kamp med en sejr, og holdet har nu ikke tabt en kamp i de seneste tre måneder – meget imponerende af Allans harem.

Resten af aftenen viste holdet sig endnu engang suveræne, og tredje halvleg blev som forventet vundet suverænt.

Dagens spiller blev fortjent Signe med 5 stemmer. Kampen bød på comeback til Linda C, og der var debut til Trine, som var blevet hentet til holdet lige inden transfervinduet lukkede. Mandag kl 18 skal Dame 3 følge op på fredagens sejr i et lokalbrag mod Østerbro.