Første vintertræning for de rå

Første vintertræning for de rå

Om Heimdals damespillere er en smule mindre sarte end herrespillerne skal være usagt, men herrerne fik i hvert fald et par hånlige blikke fra det modsatte køn, da de storfrysende trippede rundt og ventede på at komme i gang med træningen på kunstgræsbanen i Fælledparken. Damerne startede allerede op i sidste uge, da frosten bed endnu mere i kinderne end denne aften, hvor temperaturen kun kunne snige sig ned på 5 graders frost og havde næsten vænnet sig til kulden. Næsten.

At damespillerne er nogle seje typer blev glimrende eksemplificeret ved, at mens herrespillerne varmede op med firkantsspil, så kastede damerne sig frygtløst ud i en bip-test, som jo alle dage har været en højtelsket klassiker i opstartsperioden.

For herrernes vedkommende var denne første træningsgang i 2013 også en mulighed for at sige goddag til de to nye trænere for henholdsvist første- og andetholdet, Newroz Dogan og Dennis Jung Skov. 23 herrespillere havde trodset kulden, hvilket må siges at være absolut hæderligt minusgraderne taget i betragtning. Det var tydeligt at folk havde glædet sig til at komme i gang igen efter juleferien, for der blev med højt humør gået til vaflerne og forsøgt tunneller til den helt store guldmedalje. At tunnellerne – selv fra Rallemagics side – så endnu ikke sidder lige i skabet er forståeligt nok, men mon ikke det kommer? Første- og andetholdet startede opdelt, men sluttede træningen af med at spille fælles intervalspil på store mål. Efter træningen havde folk travlt med at komme hurtigt tilbage til klubhusets ventende, varme bade og sauna. Varme bade og sauna. To ting, som lige kan give enhver vintertræning det der ekstra pift.

De fremmødte herrespillere blev mindet om at huske at tilmelde sig til træningerne på Holdsport.dk, således at trænerne har mulighed for at vide, hvor mange der kommer og dermed bedre kan sammensætte den optimale træning. For at tilmelde sig på Holdsport.dk, så skal man klikke på “Gratis oprettelse” og “Opret spiller”. Under holdforkortelse skal man så skrive BKH H1 eller BKH H2 alt efter om man har tænkt sig at spille på første- eller andetholdet. Tilmeldingskoden er “fælledparken”. Der skal meldes til eller fra senest to timer før en træning. Glemmer man det, så må man bidrage til holdets skattekiste, som bliver bestyret med hård og retfærdig hånd af Kristian “Hulk” Hansen…

 

I hele opstartsperioden er der for herrerne træning kl. 19.30 om mandagen i Fælledparken (kunst) og kl. 19.30 om onsdagen i Ryparken (kunst). Damespillerne er på kunstgræsbanen i Fælledparken både mandag (kl. 19.30) og onsdag (kl. 18.00).