Det grønne hjerte banker stærkt

Det grønne hjerte banker stærkt
Et udvalg af alle de dejlige mennesker i Boldklubben Heimdal
Rudi F…Völler og hangarounds

Kan man få folk til at arbejde frivilligt for klubben en hel dag og samtidig satse på at de kan feste hele natten lang med deres kammerater? Ja, i Boldklubben Heimdal er det intet problem, og endnu et tegn på det stærke, sociale sammenhold, som gennemsyrer klubben!

Heimdal havde i år fået en unik mulighed for at skaffe nogle penge til klubkassen ved at arrangere Deloittes årlige sommerfodboldstævne. Klubben vil meget gerne blive ved med at tilbyde lavt kontingent og fantastisk sammenhold og til det formål, er opbakningen til sådanne arrangementer nødvendige.

For stævnearrangørgruppen stod planlægningen på i månedsvis, mens det største arbejde for andre lå på selve dagen, hvor et væld af arbejdsopgaver skulle fordeles. Især The Bread Boys gjorde en stor indsats med deres grillning af brød, og fandt endda overskud til at at udvikle en helt nyt koncept, som forhåbentligt ikke kommer til at gå sin sejrsgang i pølseboder landet over –  Body Bread™…

The Bread Boys i aktion til Deloitte-stævnet. Minutterne inden Body Bread™-konceptet blev opfundet…

Stævnet havde alt i alt omkring 400 deltagere fra hele Norden, så det var en stor logistisk opgave, som skulle gå op i en højere enhed, men med fælles hjælp blev det en stor succes, så både de mange frivillige Heimdal-folk, såvel som fodboldspillerne fra Deloitte, havde en rigtig god dag i det fremragende sommervejr.

Ved 18-tiden var stævnet ovre og alting ryddet op og pakket sammen og stemningen begyndte at summe af dagens nok mest imødesete begivenhed: Sommerfest!

Festkomiteen havde bestemt sig for at lade aftenens tema være “80er-fodbold-fest”, så det var en spraglet forsamling som forventningsfuldt satte sig til bords ved 18.30-tiden. Hvert bord var et landshold og skulle derfor dyste mod de andre borde i klassiske discipliner, som ølstafet, tovtrækning, jonglering og deslige. Det var holdkaptajnens opgave at uddelegere de forskellige discipliner til sine spillere, og lad det bare være sagt med det samme; nogle klarede denne uddelegering bedre end andre. Alle gav sig dog fuldt ud, så entusiasmen kunne ingen klage over.

Maden til aftenens fest stod Martin “Le Chef” Wahlstrøm for i samarbejde med hans sidekick, Dennis “Gaddagung-Gaddagung” Jung, og resultaten var et ret enstemmigt “Mmmmm” fra alle sider. Dette makkerpar kan se frem til at skulle slide i køkkenet til mange fremtidige Heimdal-fester. Succes forpligtiger.

Dejlige mennesker, dejlig fest!

Da konkurrencerne var overstået med….nogen….som vinder og maden fortæret, så blev musikken skruet op og i baren fløj øllerne og shotsene i en lind strøm over disken. Hvad der skete resten af aftenen og natten? Tja, det kan ikke rigtigt beskrives med andre ord end “Heimdal-stemning”, som kun kan opleves live. Man skulle have været der.

Til slut kan det nævnes at alt tyder på, at en legendarisk klubtradition er ved at blive vækket til live igen, så den 3. august bør allerede nu afsættes til grisefest i Heimdal med helstegt pattegris og en masse dejlige, kolde øl.

En kæmpestor tak til alle som hjalp i større eller mindre udstrækning og igen-igen var med til at bevise, at vi er klubben med det bedste, største og stærkeste sociale sammenhold!

BILLEDER FRA FESTEN KAN DU FINDE I FOTOGALLERIET ELLER VED AT KLIKKE PÅ DETTE LINK