Hvem er de nye dametrænere, og hvad vil de opnå i Heimdal? Få svaret her!

Hvem er de nye dametrænere, og hvad vil de opnå i Heimdal? Få svaret her!
De nye trænere for Dame 1 og 3 - Jan og Trine.

Vi er allerede godt inde i forårssæsonen, så det er vist på tide at få præsenteret hele klubben for de nye trænere i dameafdelingen – begge har i øvrigt hentet to sejre i tre kampe, så det må siges at være en helt udmærket start for de to nytilkomne. Der er naturligvis tale om Dame 1-træner Jan Kristensen og Dame 3’s træner, Trine Vestergaard.

Dame 1-træner Jan Kristensen:

Vi starter med Jan, der er fra Smilets by, Aarhus, og kalder sig selv for ”en hjernedød AGF-fan”. Men nu bor den 49-årige aarhusianer på Østerbro, er formentlig allerede blevet stor Heimdal-fan, og så er han i øvrigt far til tre piger.

Jan har træneruddannelse og -erfaring fra KPI på Djursland og fra AGF, og han fortæller således om sin fodboldfilosofi:

”Jeg syntes, at fodbold skal spilles på modstandernes banehalvdel, og jeg kan godt lide den kompromisløse spillestil.”

Den nye Dame 1-træner har aldrig beskæftiget sig med kvindefodbold, før han kom til Heimdal, men det var muligvis en fejl:

”Jeg er blevet positiv overrasket, og faktisk skulle jeg have haft gjort det noget før”, fortæller Jan, der har målsætningen for sæsonen klar:

”Mit mål er, at vi bliver i rækken i denne sæson og er klar til at spille med om de to øverste pladser i efteråret”.

”Truppen er god – som i rigtig god – og alle er omstillingsvillige og parate til at lære nyt, hvilket er helt fantastisk, så jeg glæder mig til at komme til træning hver gang”, lyder det fra Jan Kristensen.

Dame 1-træner i BK Heimdal, Jan Kristensen.

Dame 3-træner  Trine Vestergaard:

Den nye Dame 3-træner, Trine, er en lidt yngre årgang – en 86’er for at være helt præcis – hun er økonom, og så bor hun på Frederiksberg.

Trine har haft sin fodboldopvækst i Viborg, og hun har tidligere spillet elitedivision og på U19-landsholdet, men flere knæskader satte desværre en stopper for spillerkarriereren.

Trænererfaring har hun fra sit tidligere hverv som assistenttræner for Damejunior-holdet i Viborg, og så har hun været talenttræner i Skjold.

Og NU slår Trine så sine folder her i Heimdal – en klub hun hurtigt er blevet rigtig glad for:

”Det er fedt at være kommet til så social en fodboldklub, hvor spillerne samtidig er så ivrige efter at lære”, siger Trine og fortæller, hvad det er, som betyder noget for hende i trænergerningen:

”Mit mål er at udvikle spillere og hold så meget som muligt, både teknisk og taktisk”.

Heimdal-træner Trine Vestergaard ses her i sort træningstøj sammen med sit hold, Dame 3.

Fra os i bestyrelsen håber vi, at både Trine og Jan lykkes med at opnå deres mål – og ønsker dem endnu en gang velkommen i Boldklubben Heimdal 🙂

 

 

De nye trænere for Dame 1 og 3 – Jan og Trine.