BK Heimdal dame 1 og 2 – opstart 2017

BK Heimdal dame 1 og 2 – opstart 2017

BK Heimdals to åbne damehold har træningsopstart mandag d. 16. januar kl. 19.30 i Fælledparken.

Nuværende, glemte og nye spillere er velkomne til årets første træning, som vil være en fællestræning. På sigt vil træningen blive opdelt i 1. og 2. hold, men med et stærkt samarbejde mellem holdene. Træningstiderne fremover bliver – som altid – mandag kl. 19.30-21.00 og onsdag kl. 18.00-19.30.

For nye spillere: Omklædning kan ske i Fælledklubhuset i omklædningsrummene 17-19 i kælderen. BK Heimdal stiller træningstøj til rådighed. Giv besked til enten Mohammad eller Kim, hvis du vil træne med (se kontaktinfo nederst).

1. holdet generelt

Efter en lidt svingende efterårssæson, som alligevel endte med en 3. plads i puljen, satser Heimdal dame 1 på at lægge sig i toppen af Københavnerserien fra start af foråret. Den gode træningskultur forventes at fortsætte – gerne med et endnu større fremmøde og en større kerne af spillere end før set.

Vi vil ligesom på herrefronten arbejde videre med at styrke hele klubben som en enhed, samt integrere dameholdene endnu mere. Dermed kan det tilstedeværende potentiale udnyttes bedst muligt og sammenholdet vokse.

2. holdet generelt

Dame 2-holdet håber på at kunne spille med i toppen af serie 1, hvilket træneren er sikker på er muligt, hvis den gode indstilling til både træning og kampe fortsætter. Det er også vigtigt for træneren, at der er plads til at have det sjovt en gang imellem, og at glæden ved træningen er til stede.

Der vil med al sandsynlighed ligesom sidste sæson blive tilmeldt et 7M-hold for at give kamptid til så mange som muligt.

Fælles træningslejr
Allerede nu er det sikkert, at en fælles træningslejr vil blive afholdt i midten af marts (10.-12.). Den kommer til at indeholde både træningskampe, andre aktiviteter og socialt samvær. Det plejer at blive en succes!

Kontaktinfo

Dame 1 træner: Mohammad Mahmoud – mobil: 53 22 22 44

Dame 2 træner: Kim K. Andersen– mobil: 24 22 79 15