Sejr til førsteholdet i uskøn kamp

Sejr til førsteholdet i uskøn kamp

I oplægget til kampen var fokus på at få lukket bedre af bagude og prøve at spille til nul og så lade holdets kreative profiler afgøre kampen i den anden ende af banen. Missionen lykkedes, men lad det være sagt med det samme: Det var ikke kønt.

I startopstillingen var Rune for første gang i umindelige tider udeladt, men ellers var der ikke de store overraskelser. Heimdal fik godt fat i spillet fra starten af kampen og første chance opstod, da Bjarke vandt en hovedstødsduel langt fremme på banen og sendte bolden til Ebbe, der efter lidt ping-pong med Tofte headede over et tomt mål. At dommeren fløjtede for offside havde Ebbe naturligvis luret før alle andre.

Heimdal havde generelt sin bedste periode i starten af kampen og efter 10 minutters spil kom holdet fortjent foran, da en ikke synderligt præcis bold i dybden havnede hos Rallemagic ved højre baglinje, som efter et par finurlige finter sendte bolden hårdt og fladt ind foran mål, hvor Ebbe stod klar til at skubbe bolden de sidste centimeter over stregen. På trods af et væld af større eller mindre chancer i de næste minutter, med blandt andet en friløber til Tofte, som selv pillede bolden fra en tøvende forsvarsspiller, så kom det befriende andet mål ikke.

I stedet for hurtigt at lukke kampen begyndte Dynamo nu at komme bedre med og at Bjarke fik et gult kort efter 24 minutter i en situation, hvor han var meget tæt på at være sidste mand, gjorde ikke situationen bedre. Som prikken over i’et, så måtte Rallemagic også udgå med et trælår et par minutter senere, hvilket kun var med til at svække holdets momentum yderligere.

På trods af at kampens kvalitet langsomt dalede, så blev chancerne ved med at komme og Dynamo blev også i det store hele holdt fra åbne chancer. I det 42. minut røg Newroz ud i ti minutter for at brokke sig til dommeren og stemningen var på dette tidspunkt bestemt ikke i top hos hverken træner eller spillere. I pausen var det en meget utilfreds træner som gav holdet lidt af en opsang, som forhåbentlig kunne være med til at løfte holdets niveau til anden halvleg, men dette skete ikke. Slet ikke.

Kampen var ikke køn at se på for de trofaste tilskuere, som også bekymrede sig over den negative tone som hørtes på banen. Det var bestemt ikke sædvanlig god Heimdal-stil, og noget som forhåbentlig er hørt for sidste gang. Blandt Heimdals mange dyder er fight, godt humør og respektfuld optræden på banen overfor både med- og modspillere, og dette må ikke tilsidesættes under nogen omstændigheder.

Efter cirka et kvarter spillet af anden halvleg fik Dynamo deres største chance i kampen, da et godt indlæg blev headet et godt stykke over målet. Efter 66 minutters spil blev kampen reelt afgjort, da Jeppe flot headede Sebs hjørnespark i kassen, hvilket blev starten på nogle gode minutter for Heimdal. I det 72. minut fik tilskuerne et par lækre detaljer at se, da Seb i en flot sekvens sendte Rune mod baglinjen med en lækker hælaflevering. Rune tog et par skarpe træk og ekspederede bolden videre til Simon, som desværre sendte bolden over mål.

I slutfasen af kampen ragede holdet yderligere et par gule kort til sig, som uddeltes til Simon og Jeppe, men formåede alligevel at køre sejren sikkert i hus.

I omklædningsrummet efter kampen talte anfører Lauritsen med alvorsord til holdet og opfordrede til at droppe den atypiske negative tone, som havde sneget sig ind i dagens kamp og alle var helt enige om at rette op på det. At træneren havde lovet øl, hvis nullet blev holdt, løsnede gevaldigt op på den indtil da lidt trykkede stemning og efter 35 sekunder var alt godt igen.

Stemmerne til “kampens spiller” var fordelt over mange forskellige spillere, hvilket meget godt afspejlede kampens forløb. Gys løb dog fortjent med titlen efter en god indsats med masser af kvalificerede offensive løb og sikre aktioner i forsvaret.

Næste kamp for førsteholdet er lørdag den 8. september kl. 15 mod Nyhavn på Kløvermarken, som vi traditionelt har nogle gode og seværdige kampe imod, så kom og støt op om holdet  og se om de kan fortsætte den flotte sejrsstime, som indtil videre er på fire sejre i lige så mange kampe!