Sæsonstart med modgang for dame 2

Træner Timm kommer her med sit syn på kampen søndag formiddag ude mod Hvidovre:

Det var op ad bakke allerede inden starten da 11 stk. Heimdalere stillede op uden udskiftere, og endda med Mille som døjer med en skade i lysken. Ondt skulle blive værre da Pia kom slemt til skade med knæet i forbindelse med 1-0 målet til Hvidovre. Heldigvis var hendes forældre til stede og fulgte hende på skadestuen.

Mille gik på mål og heldigvis var Stine i mellemtiden kommet frem efter 100 km cykling til morges. Stærkt! Mens jeg brugte resten af halvlegen på at tilse Pia og komme igennem til akuttelefonen 1813, kom der en rigtig flot trodsreaktion fra de grønne som formåede at få flyttet spillet op på Hvidovres halvdel.

I pausen måtte Anne tage en pause ude med pletter for øjnene men Heimdal gik også med 10 mand frisk til sagen. Det blev belønnet da Wehlast gjorde det til 1-1 efter ca. 20 minutter. Selvom det var os der var i undertal og uden udskiftere var det Hvidovre der hang og var trætte.

Målet udeblev dog og i stedet blev det til 2-1 til hjemmeholdet på en afslutning da flot rullede hele vejen fra knæet ned til anklen og næsten blev en slyngkast i mål. Uheldigt, men præcis sådan noget der sker når en ulykke sjældent kommer alene.

Trods nederlag mod et hold vi skal kunne måle os med (og slå) i rækken, er der al mulig grund til at være positiv. Det var svære odds fra start i dag men der var ingen der slog op i banen og fysisk var det rigtig imponerende. Spillet var i perioder som det skulle være og vi vil kun blive bedre senere på sæsonen når formen bliver endnu bedre og vi ikke skal arbejde med et svært underlag som i dag. Anja blev i øvrigt suverænt dagens spiller efter en imponerende indsats i det centrale forsvar.

Næste test er søndag hjemme mod FA København (tidligere Skjold) som er et andet af de hold jeg forventer vi kommer til at lægge tæt med i rækken. Jeg håber derfor på at vi i det mindste kan stille med noget der ligner en bænk til den kamp og får en sejr.