Glædelig jul og godt nytår til alle Heimdal-venner!

Glædelig jul og godt nytår til alle Heimdal-venner!
Konstitueret forkmand Agnethe Bonnén aka. Agnes

Hermed en ”lille” status fra den konstituerede formand 😉

Man kan vist roligt sige, at 2020 ikke blev som forventet, og corona-virussen gjorde det svært for alle – og Heimdal er ingen undtagelse. Det blev et forår uden turneringskampe, men dog med træninger ud fra de fremlagte retningslinjer. Efteråret startede godt, men for mange hold bød det også på en brat afslutning, inden sæsonen var spillet færdig.

Samtidig ramte coronaen også den sociale del hårdt, og selvom vi holdt et brag af en fest ved efterårets sæsonstart, så var året selvfølgelig Ikke særlig Heimdal-agtig 🙂

Desværre må vi nok indse, at starten af 2021 også bliver med restriktioner. Lige nu ser det ikke ud til, at der bliver noget futsal eller indendørsstævne i 2021, og vi skal formentlig ind i marts, før vi kan vende tilbage til “normal træning”.

På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne sige TAK til alle spillere, der har haft stor forståelse for den svære og uvante situation, Heimdal har været i, og ikke mindst været gode til at passe på hinanden.
Vi vil også sige en kæmpe tak til vores trænere, der har bakket os op hele vejen igennem, og hjulpet os med at gennemføre kampe og træninger trods restriktioner og retningslinjer.

Personligt vil jeg også sige tak til bestyrelsen for det kæmpe arbejde, de har lagt i hele det her år. Det har ikke været et nemt år ift. alle de ændringer, der er sket undervejs, og mange beslutninger har skullet træffes på meget kort tid.

Vi er fortsat i løbende dialog med DBU og Københavns kommune ift. hvilke restriktioner og anbefalinger, der er gældende.
Vi håber, at vi kan afholde vores generalforsamling som vanligt i slut februar/start marts, og forhåbentlig kan dette være startskuddet på en ny god sæson.

En sæson, som vi håber, kommer til at indeholde ALT det vi savner…
Turneringskampe i hobetal, øl på sidelinjen, hygge i saunaen, grisefest, afslutningsfest, Spartaløb osv.

Pas godt på jer selv til vi ses i det nye år.

De bedste hilsner
Agnes

Konstitueret forkmand Agnethe Bonnén aka. Agnes