Førsteholdet sejrer i hård kamp på Kløveren

Herrernes førstehold var på en hård opgave i Kløvermarken, hvor dagens modstander var Sundby. Det blev heldigvis til en hårdt tilkæmpet sejr i sidste ende og efter kampen kreerede Krelle nedenstående, fyldige referat:

På en dag hvor storkampen Horsens – AGF desværre trak alt opmærksomheden fandt dagens vigtigste kamp sted i Kløvermarken mellem amagerkanerne fra Sundby og de grønne fra Heimdal.

Kløvermarkens baner er som altid ikke så nemme og have med at gøre, og er absolut ikke vores kop the. Det passer til gengæld rigtig godt til Sundby der fokuserer meget på det fysiske, derfor var det ikke en køn kamp..

Det er dog alligevel udeholdet fra Heimdal der bringer sig foran efter 10 min, da Sebastian modtaget en bold i dybden på kanten offside, og uselvisk spiller den på tværs til Ebnaldo. (Her kommer navnet virkelig til sin ret) Ebbe kan egentlig bare sætte foden på og sende den i det tomme mål, men alligevel vælger han at lægge den op til sig selv så han kan flugte den i kassen bag en chanceløs Sundby keeper.

Det er efterhånden gået op for mange i klubben, hvor stærk Laurits er på låget, det så vi første gang efter 12 min, hvor han for første gang dukker op i feltet og header snært forbi (5-6m).

14 min er der spillet da Sundby udligner på et straffespark. Begået af Christian. Eller det vil sige, det mente dommeren at han gjorde.

Efter 20 min lykkedes det for Sundbys 9’er at holde sig på benene og spurte fra forsvaret, hans chip over Christian rammer dog undersiden af overliggeren, og vi slipper med skrækken.

Spillet fungerer overhovedet ikke, og Sundby presser og presser for at bringe sig foran. Det bliver dog alligevel Heimdal der bringer sig foran 2-1 da Newroz erobrer en bold langt fremme og spiller Ebnaldo fri, der sikkert scorer.

Vi skal frem til det 37. minut før vi for første gang så et glimt af Rallemagic. Det gav straffe. Ebbe tager ansvaret med må desværre se sit straffe snuppet af Sundbykeeperen.

Dog skulle der ikke gå mere end et par minutter mere før en ordentlig omgang rallemagic gav et mål. Der blev driblet en 2-3-4 mand, inden bolden blev chippet til sebastian der gjorde det til 3-1.

Det er ved at blive et noget langt referat, så 2. halvleg bliver hurtigt klaret. En uskøn halvleg med en masse brændte chancer og muligheder for at lukke kampen gav Sundby chancen for at være med. Der blev reduceret til 3-2 med 25 min igen. Resten af kampen var dramatisk, og blev ikke nemmere af at vi i 2 omgange var i undertal efter gule kort til Laurits og Newroz. Sejren blev dog kørt hjem trods skidt spil, og en uheldig dommer. Det skal dog siges at det var en svær kamp at dømme.

Næste kamp er på fredag, hvor der går rygter om sprut og øl hvis 0’et holdes.

2. holdet spiller samtidig topkamp i Tårnby. Lad os sørge for at det igen bliver en 6 points weekend. Det er sgu sjovest.

Agf vandt for øvrigt 4-1 i Horsens