Dame 2 får ny engageret træner

Efter længere tids søgen er det nu lykkedes at finde et godt match til stillingen som Dame 2 Kim Andersentræner.

Boldklubben Heimdal kan nu præsentere ny træner til Dame 2; Kim Andersen er 35 år, og har i de sidste to år trænet et damehold på Fyn. Kim flytter til København pr. 1. november, og ønsker at vedblive med at træne damer, hvorfor han meldte sig på banen som træner for holdet.

Kim har selv været aktiv spiller, hvor han har været oppe og spille på Danmarksserieniveau. Vi har fået os en snak med Kim, omkring hans tanker og forventninger til at træne damerne, samt til at blive en del af Boldklubben Heimdal:

“Jeg glæder mig utroligt meget til at starte op, som træner i Heimdal. Jeg har været ude at se pigerne spille, og det virker som et godt hold, både på banen, og uden for banen. Jeg håber at jeg kan medvirke til, at der kommer mange til træning, samt at fasholde et godt fællesskab, hvor man kæmper for holdet, og ikke kun for sig selv. Mine forventninger er at vi slutter af i top 5 i foråret, og det mener jeg også, at vi har holdet til.

Jeg glæder mig derudover meget til at blive en del af Heimdal, der lader til at være en rigtig god klub, der vægter det sociale liv højt , samtidig med at man også har nogle sportslige ambitioner her.”

Vi glæder os til at byde Kim velkommen i klubben!