Storsejr på tyndt grundlag i Fælledparkens “El Clasico”

Trup:
Nikolaj ”Buffon” Skytte (Målmand)

John-John var i kampen blevet forvist til forsvaret og måtte se holdets offensive stjerner – Krille og Wahlstrøm – brillere sig til en kampens spiller-titel på sin normale midtbaneposition.

Christian ”Ups, endnu en tunnel” Jørring (Højre back)
Bjarke ”Pepe” Nielsen (Centralt forsvar)
Mikkel ”Sølvræv” Olander (Centralt forsvar)
Jens ”Lahm” Wodschow (Venstre back)

Jonas ”Argh, den er min drenge” Nielsen (Højre fløj)
Tommy ”Gattuso” Nielsen (Central midt)
Martin ”Midtercirkel” Wahlstrøm (Central midt)
Morten ”Coutinho” Lysbeck (Venstre fløj)
Kristian ”Iniesta” Hansen (Offensiv midt)

Dennis ”Mig Mig!!!” Jung Skov (Angriber)

Nicklas ”Slutspils-skæg” Bådum (Udskifter)
Kasper ”Bare spil mig i fødderne” Frøhling (Udskifter)
Rasmus ”Debutant” Forsberg (Udskifter)

Et, på papiret, stærkt Heimdal hold stillede op til Østerbros svar på El Clasico. Østerbro IF
var på besøg til kamp i skønne fodboldomgivelser i Fælledparken med ideelt fodboldvejr. Kampen med indledt med Heimdal som det kontrollerende hold, og trods det lidt knoldede underlag, så fik Heimdal kørt bolden fornuftigt rundt. De første 10 min. var med et par halve chancer, dog uden det blev farligt. I 10. spilleminut bliver der slået et frispark om bagerst i feltet, som er en snert for højt og Lys, som det flinke menneske han er, vælger at slå til bolden med hånden så Østerbros målmand ikke skulle hente den. Denne lidt tvivlsomme hjælp til Østerbro resulterede i et gult kort, som nok kandiderer til et af de dummeste. De efter følgende 10 min. Får Østerbro lidt bedre fast i spillet, men bliver holdt for chancer og har reelt set ikke en chance i hele 1. halvleg. Efter en lille halv times spil føler en af Østerbro spillerne sig så tiltrukket af en Heimdal, at han prøver at flå hans shorts af. Et fortjent gult kort, og Heimdal i overtal de næste 10. min. 8 min. Før tid modtager Kristian Hansen bolden midt på deres bane i venstreside, laver en fin vending og slår en bold lige igennem Østerbros forsvar hvor en skarp Dennis Jung Skov tæmmer den og scorer til 1-0. Bare et min. senere efter et højt Heimdal pres får Kristian tilsnusket sig bolden og scorer fortjent til 2-0.2. halvleg starter Heimdal ukoncentreret, og hvor der bliver taget flere dårlige beslutninger end gode. Den dårlige start gør også at Østerbro får scoret på et hovedstød efter et frispark i venstre side. Et mål der blev et såkaldt ”wake up call”. De resterende 35 min. sad Heimdals flotteste herrehold solidt på tingene. 10. min efter Østerbros reducerende mål, fik Kristian sendt Kasper Frøhling af sted på højrekanten og han slog en klog, flad bold om bagerst i feltet, hvor Dennis kunne score sit 2. mål og gøre det til 3-1. De efterfølgende minutter får Heimdal lagt et højt pres og efter en skidt aktion af en Østerbro spiller dumper bolden over til Kristian som, helt bevidst, kanonerer bolden med en veldrejet yderside over i det lange hjørne. Et mål som, efter målscorerens eget udsagn, er årets bedste, men der er dog et par andre kandidater til den titel.

Kopi af Hulkens drømmekasse

De sidste 15-20 min. bød ikke på de store chancer. Det 89. spilleminut skulle rundes før 5-1 målet kom. Et hurtigt taget hjørne, et uopmærksomt Østerbro forsvar og Martin Wahlstrøm kunne score kampens sidste mål, assisteret af debutanten Rasmus Forsberg.

Krilles tordenfod var “on fire” i dagens kamp og han kronede en stor indsats med to flotte mål, hvoraf det sidste var en oplagt kandidat til årets mål

Efter kampen kunne følgende konkluderes:
Nikolaj Skytte havde ikke en eneste redning og slutter dermed kampen med en redningsprocent på 0.
Dennis Jung Skov fik spillet samtlige 90 min., hvilket ikke er sket siden sommeren 2003.
Heimdals 2. hold slutter på en pæn 5. plads med 18 point og en målscore på 39-23
Holdet har haft rækkens 4. bedste forsvar og 4. bedste angreb.

Oversigt:
10’ Gult kort, Morten Lysbeck
29’ Gult kort, Østerbro IF
37’ 1-0, Dennis Jung Skov – assist Kristian Hansen
38’ 2-0, Kristian Hansen
55’ 2-1, Østerbro IF
65’ 3-1, Dennis Jung Skov, assist Kasper Frøhling
72’ 4-1, Kristian Hansen
89’ 5-1, Martin Wahlstrøm, assist Rasmus Forsberg

Kampens spillere blev Kristian Hansen og Martin Wahlstrøm med 4 stemmer hver. Efterfølgende kom Tommy Nielsen og Jens Wodschow med 3 stemmer hver.

Vi takker for støtten gennem hele sæsonen og vi vender stærkt tilbage i 2014.