Start året med en gang fodbold – kom til Nytårscup 3. januar

Boldklubben Heimdal inviterer vanen tro til indendørsstævnet Sportigan Nytårscup

Stævnet, som arrangeres i samarbejde med Sportigan, finder sted lørdag d. 3. januar 2015 i Nørrebrohallen.

Der bliver turneringer med herre-, dame- og mixhold (min. to damespillere på banen). Man kan både stille op for henholdsvis herre- eller dameholdet og så mixholdet. Sammenfald mellem kampe kan dog forekomme, da turneringen afholdes på to baner. Nytårscup

De 3 bedste hold i hver turnering belønnes med gode pengepræmier, derudover er der også spurtpræmier i de enkelte kampe, så der er nok at kæmpe om.

Stævnet afholdes fra klokken 10 og vil slutte omkring klokken 18 – herefter afholdes 3. halvleg på Café Viking for de interesserede.

Prisen er 600 kr. pr. hold der max. må bestå af 6 spillere. Der gives en rabat på 100 kr. til hold, hvorpå der er en Heimdal-spiller.

Tilmelding

Til alle jer der ikke vil gå glip af dette fantastiske stævne, kan tilmelde sig ved at sende en mail til Stine Helth, formand.heimdal@gmail.com

Tilmeldingen er først endelig ved betaling ved overførsel senest d. 22. december 2014. HUSK at angive holdnavn både ved tilmelding og betaling.

Betaling sker til Spar Nord: Reg. nr. 9385 konto. nr. 4582696984

Alternativt kan betalingen ske via Swipp på telefonnummer: 71 47 22 91

Ved tilmelding skal du oplyse følgende:
Holdnavn, kontaktperson, mail-adresse samt mobilnummer på kontaktpersonen, evt. spillere der spiller for mere end et hold.

nytaarscup