Sikke en sæson og sikke en fest

Et udvalg af alle de dejlige mennesker i Boldklubben Heimdal

Lørdag den 9.november afholdt Boldklubben Heimdal sin legendariske afslutningsfest, der markerer enden på et helt års aktiviteter på klubben. Festen er en fortjent fejring af alle de mennesker, som uge efter uge, kommer i klubben i løbet af året og bidrager til at gøre sammenholdet i klubben til Københavns bedste. Det er en fejring af spillerne, trænerne, tilskuerne og lederne, som allesammen yder et essentielt bidrag og uden hvem, vi ikke ville være den klub, som vi er.

Allerede inden at de feststemte deltagere begyndte at indfinde sig ved 19.00, stod det klart, at festen ville blive en af de største fester i klubbens nyere historie. Næsten halvdelen af klubbens medlemmer havde meldt deres ankomst, og det vidner om noget om en stærk klubkultur.

Martin Wahlstrøm, Dennis Jung havde allerede fra tidlig morgen været i gang i køkkenet for at kreere en lækker buffet og resultatet skuffede bestemt ikke, da rullevognene med lækre fade med mad begyndte at passere festdeltagernes forventningsfulde blikke. Maden smagte om muligt endnu bedre end det så ud. Foruden det fantastiske madteam, så er der stor grund til at rose arrangørerne Mie, Agnes, Stine og Hulken, som fik alle enderne til at mødes i et brag af en fest.

Sportsligt har det været en fremragende sæson, hvor kvindernes førstehold med masser af teknik og dygtighed rykkede op i Kvindeserien og hvor herrernes flagskib efter en fuldstændig suveræn oprykning fra deres serie 3-pulje, nu har fortsat den direkte kurs opadgående kurs med en 1.plads i serie 2 ved vinterpausen. En stor del af årsagen hertil skal findes i de dygtige og engagerede trænere i begge afdelinger, som, gennem en seriøs træningskultur, formår at udvikle såvel spillet som spillerne selv. Vi, i Boldklubben Heimdal, tror på, at vi har fået skabt en varig succesformular med vores unikke blanding af træningspas af høj kvalitet og endnu bedre sammenhold og kammeratskab, som klubben altid har været eksponent for. Vi ønsker at klubben skal være et sted, hvor alle kan blive matchet sportsligt, men også et sted, hvor man kan finde et socialt fællesskab som rækker ud over sit eget hold. Det ville rage for vidt at opremse alle holdenes præstationer i løbet af sæsonen her, men fælles for alle holdene var en engageret indsats, som tjener klubben til ære. Ingen nævnt, ingen glemt.

Krille lagde, sammen med de andre ildsjæle, et stort arbejde i, at skabe en god fest for resten af klubben, men det er nu ikke det han har vundet denne pokal for. Ærespokalen som “Årets Heimdaler” gik nemlig i år til Martin Wahlstrøm.

Afslutningsfesten er også årets store prisuddelingsshow, hvilket ingen kan undgå at lægge mærke til. Der er et væld af priser og taler, hvor priser slynges ud til højre og venstre. På trods af at der er stor prestige i alle priser, så betyder nogle priser dog mere end andre. Vigtigst af dem alle er “Årets Heimdaler”, som er en pris, som uddeles til en person, som gennem året har ydet en stor, engageret og uundværlig indsats i forhold til klubben. Prisen gik i år fortjent til Martin Wahlstrøm, som udover at være en utrolig vellidt social dynamo på herrernes andethold – og klubben som helhed – også har jongleret med så forskellige kasketter som masterchef til vores fester og effektiv “sponsorjæger”. Martin er altid smilende og imødekommende og – ofte helt uopfordret – klar med en hjælpende hånd, og det værdsætter vi meget højt. Uden personer som Martin, så ville det være vanskeligt at drive en lille klub som vores, så husk lige at give ham et ekstra klap på skulderen næste gang du ser. Det ville være fortjent.

Og så var der lige selve festen. Efter prisuddelingerne skulle folk lokkes på dansegulvet og DJ’en lagde hårdt ud med en omgang old school limbo. Limbo og, på alle måder, stive fodboldben er ikke nødvendigvis den mest oplagte kombination, men missionen lykkedes heldigvis. Resten af natten stod den på tiltagende funky dans, gode snakke, skøre indfald og en himmelstormende alkoholpromille. Heimdal Classic.

Folk i Heimdal: Hold kæft, vi er glade for jer!