Ny topkamp på Fort Fælled mod Rikken FC

Ny topkamp på Fort Fælled mod Rikken FC

Så står endnu en topkamp for døren i morgen fredag d. 28. september kl. 18:30.

Rikken FC er modstanderen, som har en øjebliksplacering som nr. 3 i rækken, så det er et vigtigt opgør, der for alvor kan slå det hul ned til den 3.plads som netop ikke giver oprykning. Rikken FC har en statistik på 5-1-1, og eneste nederlag er til FC Nyhavn som man tabte 3-6 til på hjemmebane. Det er et hold der traditionelt går hårdt til værks, så vi forventer et virkelig giftigt Rikken-hold.
I sidste sæsons opgør spillede de to hold uafgjort 2-2 i første kamp hjemme i Fælledparken, og de grønblusede trak en smal udebanesejr på 2-1 i hus i det andet opgør. Så en spændende og tæt kamp er i vente.
På træningsbanen i denne uge, har det været stille og roligt, man havde træningsfri mandag, og onsdagstræningen forløb i et godt tempo, hvor 1.-2.hold trænede sammen.
Cheftræner Casper Christensen glæder sig endnu engang over, at have haft flere forskellige muligheder at vælge imellem:
“For os er det her en yderst vigtig kamp, en kamp der vil give os luft ned til den 3.plads, som vi ikke skal ende på igen. Vi vil op i serie 2 til sommer, og med en sejr her, synes jeg vi tager et stort skridt, selvom sæsonen langt fra er færdig. I weekendens kamp var vi for første gang bagud i denne sæson, og det er uvant for os, men jeg synes det viser så meget tro på egne evner at vi i de sidste 25 minutter scorer 5 mål!. Men kravet til denne kamp er at vi skal have styr på defensiven igen, og ikke på noget tidspunkt slippe det greb på modstanderen, som vi har haft i de foregående kampe. Jeg forventer at de 14 spillere der er udtaget, er parate til at vi får de 3 point, og at der bliver leveret 100 %.”
Flg. 14 spillere er udtaget:
Christian Ebdahl – mål
Simon Holm – fo
Jeppe Mieritz – fo
Fredrik Nielsen – fo
Mads Larsen – fo
Newroz Dogan – mi
Thomas Faartoft – mi
Anders Ebdahl – mi
Sebastian Seeger – mi
Morten Lauritsen – mi
Steven Dalgård – mi
Lars Tofte – An
Rasmus “Rallemagic” Agerskov – An
Morten Lysbeck – An
Sebastian H. Bay Pihl, fløjter kampen op kl. 18:30. Vi håber at se en masse tilskuere på lægterne. Husk at vores 2. hold også spiller deres vigtige kamp mod KFB på samme bane i umiddelbar forlængelse af kampen!