Herre 1 sejrer 6-0 i serie 2-premiere

Tirsdag aften stod sæsonpremieren for BK. Heimdal for døren. De 14 udvalgte spillere var draget til Valby hvor dagens modstander hed FC Culpa. Drengene var spændt på om de kunne stå distancen i serie 2, men rygterne ville vide at Culpa hverken havde trænet sønderligt eller spillet træningskampe op til efterårets sæsonstart. Noget som skulle vise sig at blive udslagsgivende for kampens udfald.

Det var under svære vilkår kampen blev fløjtet i gang. Der blæste en meget kraftig vind (trods alt mod Culpas mål) kombineret med et voldsomt regnskyl kort efter startfløjtet. Dette faktum, muligvis plus en del præmierenerver, gjorde de første 10-15 minutter til en meget rodet affære fyldt med massevis af boldtab og fejlafleveringer. Træner Newroz taktiske oplæg til kampen gik blandt andet på at Heimdal ikke skulle være dårlige ligesom de plejede at være i åbningskampene. Til trods for taktikken gik det altså stik modsat og det skulle heller ikke tage lang tid før Newroz måtte bruge store gloser som ”katastrofe” og ”skandale” for at få Heimdalerne til at makke ret. Det skulle vise sig at være det der skulle til og Heimdal fik godt styr på kampen. Det resulterede efter ca 20 minutters spil i et flot mål fra Seb som på kanten af feltet lavede tunnel på en Culpa forsvar og driblede den næste hvorefter han iskoldt kunne udplacere Culpas målmand.

Resten af første halvleg stod der Heimdal på det meste og det burde da også have udmøntet sig til en udbygning af føringen efter flere chancer til Heimdals angribere. Scoringen udeblev og i stedet var det Culpa som var tæt på at få bolden i kassen kort før pausefløjtet, men Christian Ebdahl fik flot afvist forsøget.

I anden halvleg satte Heimdal sig på alt spil. Det ene angreb efter det andet rullede frem mod Culpas mål og det var tydeligt at modstanderne ikke havde meget mere at give af. Kampen endte 6-0 efter et par flotte soloture af Ralle og den nye mand Kristoffer samt skud fra feltet af Rune og Mikkel.

Træner Newroz som havde skiftet sig selv ind i slutningen af kampen fik også selv lov til at være sidste mand på scoringstavlen da han med et yderst sjælendt skud ude fra kunne placere bolden op under overliggeren.

Kampens spiller blev Rune som på trods af en uges festival leverede et kæmpe stykke løbearbejde på Heimdals centrale midtbane.

Alt i alt et en rigtig god premierer i serie 2 som tyder på et godt efterår for Heimdal. Næste kamp må der dog forventes modstand af en helt anden karakter når oprykningsfavoritterne fra FC Udfordringen står på programmet. De har netop slået Virum Sorgenfri fra Danmarksserien ud af DBU pokalen så Heimdal skal stå tidligt op for at få point med hjem i denne kamp.