Dame 1 fortsat ubesejret

Torsdag aften bød på dame 1’s tredje kamp i turneringen, og modstanderen var Amager FF på udebane. En modstander som damerne har respekt for, da historikken og hukommelsen beretter om svære og tætte kampe, hvor hver en centimeter skal vindes. Men trods den svære modstander gik damerne til kampen med tro på sejr og selvtilliden i orden efter at have vundet de to første kampe.
Kampens start bar præg af, at begge hold var velvidende om, at kampen skulle vindes i nærkampene, og efter kun 14 min. fik Anja hægtet en modstander og måtte derfor de næste 10 min. betragte kampen fra sidelinjen. Så var tonen fra dommeren lagt, og han fik da også sat sit præg på kampen.
Heimdals damer fik hurtigt godt tag på Amagerholdet og med hurtigt genpres og gode kombinationer blev dagens taktik i mange situationer eksekveret som ønsket. Det gode spil førte til flere chancer og afslutninger fra en bred palet af Heimdal-spillere, men desværre ville bolden ikke i nettet. Dog lykkedes det, at holde modstanderne fra nævneværdige chancer i modsatte ende, så begge hold gik til halvleg uden mål.
I pausen var der bred enighed om, at der var god tænding og gejst på alle, så dette skulle bevares. Samtidig skulle afslutningerne skærpes, så endnu en sejr kunne komme med hjem.
Fra 2. halvlegs start kunne det mærkes på banen at Amager FF i pausen var blevet enige om, at koncentrationen skulle højnes. Dette gjorde umiddelbart Heimdal-damerne lidt usikre, men inden for kort tid sad de igen på kampen. Den vundne sikkerhed blev dog hurtigt sat på prøve, da dommeren kort inde i anden halvleg endnu en gang ville sikre sig, at der ikke var tvivl, om hvem der bestemte. Dette resulterede i at Henning måtte væk fra sidelinjen, efter en kort uenighed om pågældende dommers kundskaber. At være uden træner rystede holdet en smule, men Heimdal formåede alligevel at holde presset.
I 61. minut blev Richs og Sofie taget ud, og Marianne og Sabrine kom ind med nye kræfter i offensiven.

Emilie blev kampens spiller og de grønnes eneste målscorer efter at have udlignet til 1-1 på straffe.

Desværre blev Amager FF’s fornyede iver belønnet kort tid efter, hvor de på et hurtigt opspil i venstre side, fik en spiller fri foran Heimdals mål, og efter 68 minutter bragte de sig herved foran.

I 70. minut skiftes Gryde ud med Rebecca på kanten, og trods kort forinden at være kommet bagud holder Heimdal modet højt, og presser på for en udligning. I 76. minut giver det høje pres pote og Marianne får tilkæmpet sig et straffespark, som Emilie i minuttet efter udnytter til fulde, og sørger for udligning til Heimdal. Kampens sidste kvarter byder på mange store chancer til Heimdal, men sejrsmålet udebliver, og holdet må dermed trække sig tilbage til Østerbro med kun et enkelt ekstra point på kontoen.
Overordnet bød kampen på høj intensitet og godt spil, så trods spøjse dommerkendelser, var der en masse konstruktivt at tage med derfra.
Stemmerne fordelte sig således: Anja 1, Stine 1, Rebecca 1, Thor 1 og Emilie 13. Så Emilie endte meget fortjent som kampens spiller, efter en gedigen indsats på midtbanen.